Huawei patentirao pametni sat sa futrolom za Bluetooth bubice

Huawei je ponovo aktuelan sa neobičnim patentima za pametne satove

Huawei je ponovo tu sa neobičnim patentima za pametne satove. Nakon što je kompanija patentirala okvir osetljiv na dodir, gestikulacije na nadlanici i gejming pametni sat, sada imamo informacije o patentu za futrolu za punjenje i smeštanje Bluetooth bubica-slušalica.Ovo ugrađeno rešenje bi omogućilo lakše obavljanje telefonskih poziva, vodootpornost i smanjenje buke. Huawei je patentirao i nekoliko načina punjenja sata, ukoliko su slušalice uskladištene u futrolu – na mestu gde je sat povetzan za kaiš ili pored mehanizma za zaključavanje u dnu uređaja.
Pogledajte još: Huawei Watch patent pokazuje nosivi uređaj dizajniran za gejming u pokretu
Nošenje slušalica oko zgloba nije novina, jer su slični dodaci viđeni za Apple AirPods u kombinaciji sa Apple Watch uređajem.
 
huawei2_107.jpg
Za sada je još uvek misterija da li će se ovaj patent, ili bilo koji drugi od ranije pomenutih, zaista i pojaviti na eventualnom Huawei Watch 3 modelu. Tu je i mogućnost da Huawei gomila patente kako bi ih kasnije koristio ili njima trgovao.Izvor: LetsGoDigital
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
a na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi