Greška

Došlo je do greške.

Huawei patent za kućište ukazuje na mogućnost postojanja pet kamera

03.01.2019 15:00 | 0 Mobile
Huawei patent za kućište ukazuje na mogućnost postojanja pet kamera


Iako je još uvek rano govoriti o Mate 30 Pro telefonu, Huawei je podneo zahtev za patenat za kućište koje bi se moglo naći na ovom modelu. Kućište za telefon ima veliki izrez za kamere na poleđini, koji je izgleda namenjen tome da implementira pet kamera senzora.

Huawei patent je otkriven od strane kineskih eksperata, a podnet je od CNIPA (China National Intellectual Property Administration) organizacije. Izrez za kamere je vidljivo veći od onog na Mate 20 Pro. Sugeriše se da patentirano kućište nudi prostor za do pet kamera i blic.


Pogledajte još: Huawei P30 Pro koncept renderi (video)


Prema najnovijim glasinama, dolazeći Huawei P30 Pro će biti prvi Huawei telefon sa četiri kamere. Kamere će biti smeštene u gornjoj levoj strani na poleđini, kako kod P20 serije. Za razliku od ovog sistema, patentirana matriks konfiguracija je smeštena u centru i zbog toga se veruje da je u pitanju kućište namenjeno Mate 30 Pro telefonu.

Huawei neće biti jedini proizvođač koji će tokom 2019. godine objaviti telefon sa pet kamera. Već neko vreme se govori o Nokia 9 Pureview modelu, koji se očekuje tokom MWC 2019 sajma.

Izvor: LetsGoDigital

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

LG patentirao pametni sat sa kamerom

Apple konačno potvrdio iPhone prodaju koja je slabija od očekivane

10104
10105
10106
10107
10108
10109