Greška

Došlo je do greške.

Huawei P30 Pro stiže u mistično plavoj boji

04.10.2019 17:20 | 0 Mobile
Huawei P30 Pro stiže u mistično plavoj boji


Saopštenje za javnost

Od kada je, krajem marta, predstavljen kao flegšip sa najjačom kamerom do sada, Huawei P30 Pro osvojio je srca mnogih i pozicionirao se na tržištu kao jedan od omiljenih telefona svih koji žele da stvaraju sopstvenu umetnost koristeći ni manje, ni više nego sopstveni pametni telefon.

Poznat po jedinstvenom dizajnu, ali i impresivnim karakteristikama, Huawei P30 Pro je postao telefon za koji se opredeljuju ne samo zaljubljenici u fotografiju, već i svi oni koji očekuju od svog pametnog telefona izdržljivost, dobru bateriju, dosta memorije i sve ostale, izuzetno kvalitetne performanse.

Kompanija Huawei konstantno ulaže u razvoj dizajna, u cilju da svojim korisnicima pruži što više opcija i na taj način unapredi korisničko iskustvo. Upravo zbog toga, na ovogodišnjem sajmu tehnologije IFA 2019 predstavljene su dve nove boje Huawei P30 Pro telefona, od kojih će jedna biti dostupna u Srbiji.

Boje čitave P30 serije, inspirisane su prirodom, te zbog toga redefinišu pojam dizajna u industriji pametnih telefona i oduzimaju dah. Zahvaljujući novoj boji Mystic Blue, koja podseća na odsjaj neba u moru, Huawei P30 Pro otkriva nove mogućnosti i mobilnoj estetici daje iznenađujuć i elegantan izgled.

Kada je sam dizajn u pitanju, novi Huawei P30 Pro poseduje neprimetan prelaz između sjajne i matirane površine tako što ove dve teksture koristi da formira spoj slojeva i intezivni vizuelni efekat koji rešava probleme velike staklene površine na zadnjem delu telefona.

Međutim, kompanija Huawei nije se zadržala samo na poboljšanjima u dizajnu. Budući da je Leica quad sistem kamera najjači adut Huawei P30 Pro telefona, neke od opcija su poboljšane unapređene kako bi fotografisanje postalo još zabavnije i insprativnije. Nova Super Night Selfie funkcija je dodata noćnom režimu rada, zahvaljujući visoko osteljivom algoritmu za fotografisanje portreta, koji osvetljava i ulepšava lice prilikom noćnog fotografisanja – čineći da obrazi deluju prirodnije a konture lica dobiju izraženiji trodimenzionalni izgled. Istovremeno umanjuje jačinu izvora svetlosti u pozadini i unapređuje vidiljivost detalja u marčnom prostoru, bez preterane ekspozicije pozadine, čime se dobija prirodan, trodimenzionalni i prefinjeni noćni selfi.

 

Pogledajte još: Huawei Mate 30 Pro je postao novi kralj mobilne fotografije


Zahvaljujući savršenom spoju tehnologije i umetnosti, Huawei P30 serija je za prvih 85 dana prodata u više od 10 miliona primeraka, što predstavlja rekord među Huawei flegšip uređajima. Huawei P30 serija je dobila pohvale od strane mnogih uglednih organizacija širom sveta, dok je Huawei P30 Pro telefon dobio nagradu “EISA Najbolji Pametni Telefon 2019-2020“ od strane asocijacije EISA (Expert Image and Sound Association), drugu godinu zaredom.

Nova boja – Mystic Blue – biće dostupna na našem tržištu od sledeće nedelje.

Izvor: Huawei

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Apple patent ukazuje na on-screen tastaturu za iPad

Google obelodanio povratak stare Android ranjivosti na nekoliko telefona

10104
10105
10106
10107
10108
10109