Greška

Došlo je do greške.

Huawei ove godine donosi gejming telefon, a sklopivi uređaj naredne godine

29.06.2018 22:43 | 2 Mobile
Huawei ove godine donosi gejming telefon, a sklopivi uređaj naredne godine


Huawei je objavio neke zanimljive planove kada je u pitanju kompanijina linija telefona. U intervju je Jim Xu, kompanijin predsednik potrošačkog poslovanja, istakao da je u pripremi uređaj fokusiran na gejming, koji je planiran za objavu tokom druge polovine godine.

Za sada nije mnogo toga poznato o uređaju, sem toga da će imati Huawei GPU Turbo tehnologiju. Ovo ima smisla, s obzirom na to da pomenuta tehnologija povećava performanse uređaja i do 60 procenata, uz smanjenje potrošnje za 30 procenata.


Pogledajte još: Predstavljeni Honor Play i Honor 9i telefoni, usmereni ka gejmerima


Zvaničnik kompanije je takođe potvrdio još jednu značajnu vest: Huawei će naredne godine predstaviti sklopivi/savitljivi telefon. Nažalost, ni o ovom uređaju nisu objavljeni nikakvi dodatni detalji.

Trenutno, Samsung je među većim proizvođačima koji rade na sklopivom telefonu, a i Motoroli je nedavno odobren patent za ovakav uređaj.

Pored navedenog, u intervjuu je Jim Xu istakao da Huawei ne planira da implementira pokretne mehaničke delove u svoje modele, kakve imaju Oppo Find X ili Vivo NEX serija.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |

Komentari

0 Dodaj komentar

Huawei planira sa isporuči 200 miliona telefona tokom 2018. godine

Instagram Stories dobio muzičke stikere i ima 400 miliona korisnika dnevno

10104
10105
10106
10107
10108
10109