Greška

Došlo je do greške.

Huawei osvojio 20 nagrada medija na IFA 2016 sajmu

07.09.2016 20:53 | 2 Mobile
Huawei osvojio 20 nagrada medija na IFA 2016 sajmu

PR saopštenje

Nakon globalnog predstavljanja novog Huawei-a Nova i Huawei-a Nova plus kao i MediaPad- a M3 na IFA 2016 sajmu, mediji su ubrzo odali priznanje i nagradili ove izvanredne uređaje, dizajnirane da podrže brzi tempo života korisnika. Podvlačeći neverovatan multi-curve dizajn, bogate mogućnosti fotografije i naprednu snagu i funkcije, Huawei Nova serija dobila je 12 nagrada i titulu kao najbolje sa IFA sajma (“Best of IFA”) od globalnih medijskih organizacija. Uz to, Huawei MediaPad M3 nagrađen je za vrhunske audio i multimedijalne mogućnosti, izrađene u saradnji sa HARMAN international. Uređaj je dobio 8 nagrada kao i titulu “Best of IFA” od globalnih medijskih organizacija.

U nastavku su nagrade koje su Huawei Nova serija i MediaPad M3 osvojili tokom IFA sajma :

TechAdvisor/PC Advisor nagradio je Huawei Novu u Huawei Novu plus priznanjem za top izbori 2016. (“Top Picks 2016”) . Urednici su pohvalili Huawei Nova serije koje nastavljaju da prikazuju snagu Huawei-a u industriji pametnih telefona. TechAdvisor/PC Advisor je takođe nagradio MediaPad M3 priznanjem “Top Picks 2016”. Urednici su izabrali MediaPad M3 zbog njegovog elegantnog dizajna, kompaktne tehnologije I impresivnog kvaliteta zvuka. TechAdvisor/PC Advisor se rangira kao broj jedan izdanje potrošačke tehnologije u Velikoj Britaniji i nudi savete poslovnim I privatnim korisnicima potrošačke tehnologije koji žele da kupe opremu s najboljim odnosom cene i kvaliteta.

Tom’s Guide nagradio je MediaPad M3 nagradom “Best of IFA 2016”. Urednici su pohvalili zvučnike MediaPad M3, napisavši da su to “najbolji zvučnici koje smo ikada čuli na tablet uređaju”. Tom’s Guide je veoma uticajan tehnološki orijentisan internet sajt koji poseduje I kojim upravlja Purch. Obuhvata vesti i preglede poslednje i najbolje nove tehnologije.

Android Central nagradio je Huawei Novu i Huawei Novu plus nagradom za top izbor sa IFA 2016. (“IFA 2016 Top Pick”). Urednici su pohvalili kontinuirani uspeh Huawei-a u dizajniranju uređaja visokog kvaliteta. Urednici su takođe izabrali Huawei MediaPad M3 kao “IFA 2016 Top Pick” zbog njegovih vrhunskih karakteristika koje “pretvaraju slušanje audio zvuka u radost”. Android Central vodi tim stručnjaka, a podržan je od strane angažovane zajednice zaljubljenika u tehnologiju i tastemaker-a. Izdanje teži da pomogne Android korisnicima da razumeju Adroid svet, tako što im daje iskrena mišljenja I savete, izveštaje I preporuke kojima korisnici veruju.

Slashgear dodelio je Huawei Novoj nagradu “Izbor urednika na IFA 2016” (“Editor’s Choice of IFA 2016”). Urednici su pohvalili njen dizajn I srednju klasu cene, upoređujući je sa Nexus-om 6P. Slashgear je posvećen predstavljanju poslednjeg i najboljeg od potrošačke tehnologije od 2005. Obuhvata sve od najnovije tehnološke opreme do poslednjih lifestyle trendova u SAD.

FoneArena dodelio je srebrnu nagradu za najbolji uređaj po izboru urednika (“Best Gadget Editor’s Choice Award – Silver”) MediaPad-u M3. Urednici su pohvalili MediaPad M3 za kvalitet zvuka i kompaktan dizajn, kako i za zvucne performanse. Sa sedištem u Indiji, FoneArena je najbolje izdanje za korisnike mobilnih uređanje i zaljubljenike u tehnolgiju širom sveta. Izdanje obuhvata poslednje tehnološke vesti i novine iz celog sveta, I poseduje jednu od najvećih detaljnih online baza mobilnih telefona i tableta.

Phonescoop je dodelio “Best of IFA 2016” nagradu Huawei Novoj. Urednici su rekli da je Huawei Nova osvojila nagradu zbog elegantnih linija, kvalitetne izrade i izuzetnih performansi baterije, napisavši da je“Huawei postigao uspeh sa Novom”. Phonescoop je sveobuhvatan izvor za kupce i korisnike mobilnih telefona, zaljubljenike  i profesionalce, fokusiran na tržište SAD.

Tab Times je dodelio “Best of IFA 2016” nagradu Huawei MadiaPad-u M3. Urednici su rekli kako je Huawei MadiaPad M3 osvojio nagradu zbog ”nenadmašnog kvaliteta izrade za jedan  Android tablet”. TabTimes je o online izdanje za korisnike tableta, ultrabukova I pametnih telefona širom sveta. Kao član veće grupe Android Authority, izdanje omogućava pristup najnovijim proizvodima i nudi duboku analizu, vesti, preglede I karakteristike u nastojanju da pruži preporuke o proizvodima.

Mobile Geeks nagradio je Novu  nagradom “Best of IFA 2016”. Urednici su pohvalili uređaj jer podiže standarde u dizajnu pametnih telefona na tržišti srednje klase. Mobile Geeks je takođe dodelio nagradu “Best of IFA 2016” Huawei MediaPad-u. Urednici su napisali “MediaPad je izvanredan uređaj za korisnike I mi volimo novi odnos Huawei-a I Harman/Kardon-a”. Sa sedištem u Tajpeju, Mobile Geeks je uticajni globalni blog koji obuhvata tehnološke preglede, karakteristike, how-to vodiče I trendove u svetu mobilnih uređaja i tableta.

Computeridee.nl dodelio je Huawei Nova i Huawei Nova Plus telefonima nagradu za najistaknutiji proizvod na IFA 2016 sajmu (“Tech Awards Hotlist: Eye-catching Product of IFA 2016”), pohvalivši izradu i dizajn serije. Macworld Netherlands obuhvata vesti i preglede namenjene korisnicima tehnologije.

Pocket-lint spomenuo je Huawei Novu na svojoj “Best of IFA 2016” listi. Urednici su pohvalili Huawei novu za vodeću izradu u klasi pametnih telefona na tržištu srednje klase. Pocket-lint je veoma uticajno globalno izdanje sa sedištem u Velikoj Britaniji koje redovno objavljuje ekskluzivne vesti I preglede zahvaljujući kontaktima koje ima među najvećim proizvođačima tehnologije.

Which? je uvrstio Huawei Novu u svom spisku Najboljih pametnih telefona na IFA sajmu 2016 (“Best smartphones of IFA 2016”). Urednici su odabrali Huawei Novu zbog njenog izgleda I stila. Which? je takođe spomenuo Huawei MediaPad M3 na listi Najboljih tableta na IFA sajmu 2016 (“Best tablets of IFA 2016”). Urednici su pohvalili uređaj zato što je lagan Android tablet I zbog njegovih neverovatnih karakteristika. Which? je jedno od vodećih tehnoloških izdanja koje ima za cilj da se izdigne iznad konkurencije I da pojednostavi tehnologiju tako da njeni korisnici mogu da donesu najbolje odluke o kupovini tehnologije.

Android Headlines je stavila Huawei MediaPad M3 na svoj spisak  “Best of IFA 2016”. Urednici su naglasili njegove impresivne karakterisitke, Kirin 950 octa-core procesor, kameru od 8 megapiksela I skener otiska prsta. Android Headlines je jedno od najvećih I brzorastućih globalnih izdanja o tehnologiji. Izdanje pokriva tehnologiju od pametnih telefona, tableta, pametnih satova, računara, aplikacija, pametnih uređaja, tehnologije za kola, transportna vozila, virtualne realnosti I interneta stvari.

T3 je uvrstio Huawei Novu plus u svojim atrakcijama sa IFA sajma  (“IFA 2016 Highlights”). Urednici hvale njen vrhunski dizajn za tržište srednje klase.  Misija T3 je da pomogne svojoj publici da živi bolji život kroz tehnologiju I da filtriraju poslednje uređaje kako bi svojim čitaocima omogućili da uvek kupuju samo najbolje od najboljeg. Izdanje obuhvata poslednju I najbolju tehnologiju, stil I zabavu, na autoritativni, inspirišući I zabavan način.

Izvor: Huawei

Evindzer Novi član postova: 236
Koliko je nagrada osvojio Soni sa svojim Vokmenom od 3.200€?
A koliko je tek nagrada osvojio Majkrosoft sa svojim Lumijama čiju liniju je ugasio?

Samsung Gear S3 i S3 Frontier stižu početkom novembra

Apple: imamo duplo veće prihode od Google-a, Super Mario stiže na iPhone

10104
10105
10106
10107
10108
10109