Huawei Nexus bi mogao imati AMOLED displej koji proizvodi Samsung

Prema novim informacijama, dolazeći Huawei nexus smartfom bi mogao implementirati Samsungovu AMOLED panel tehnologiju u displejima.

Jedan od najisčekivanijih uređaja, koji bi trebalo da se pojave ovog leta, jeste Huawei Nexus smartfon. Ovaj uređaj bi trebalo da stigne sa 5.7-inčnim QHD ekranom i Snapdragon 810 čipom. Novi izveštaji sugerišu da bi Samsung mogao da umeša “svoje prste” u proizvodnju dolazećeg Huawei Nexus telefona. Prema navodima, južnokorejska kompanija želi da diversifikuje potrošačku bazu za svoje AMOLED panele. Tradicionalno AMOLED displeji su rezervisani za Samsungove uređaje, ali ove godine bismo mogli videti i jedan od dolazećih Google Nexus telefona sa Samsungovom displej tehnologijom. Iako su do sada kineski proizvođači, kao što su Oppo ili Vivo, koristili Samsungove AMOLED panele, prilika koja se Samsungu ukazuje sa Huawei Nexus modelom bi značajno mogla uticati na poslovanje Samsung Display odeljenja.Očekuje se da će Google ove godine predstaviti dva Nexus uređaja: Huawei Nexus i LG Nexus 5 (2015).Izvor: Softpedia

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi