Greška

Došlo je do greške.

Huawei ne planira da Honor pretvori u zasebnu kompaniju

24.09.2018 21:56 | 0 Biznis IT
Huawei ne planira da Honor pretvori u zasebnu kompaniju


Planovi Honora da postane jedan od pet najvećih brendova pametnih telefona širom sveta, tokom narednih nekoliko godina, sigurno ne predstavljaju tajnu. Ali uprkos ovome, brend je potvrdio da ne planira da postane samostalna kompanija.

Honor je stvoren 2013. godine, kao novi Huawei pod-brend, sa fokusom na mlađe potrošače i onlajn prodaju. Od tada, brend je praktično konstantno jačao, povećavajući svoju prodaju i pomogao je kompaniji Huawei da dospe na drugu poziciju kada su u pitanju proizvođači telefona. Ovo je razlog zbog kojeg se u poslednje vreme pojavljuje sve više glasina da će Huaweiu odvojiti svoj pod-brend u potpuno samostalnu kompaniju. Međutim, izjavom koja u potpunosti odbacuje ove navode, Zhao Ming - predsednik Honora, nedavno je potvrdio da će Huawei i Honor nastaviti da rade zajedno i da će ostati u velikoj meri nerazdvojni u budućem periodu, potvrđujući da će sadašnja struktura poslovanja ostati na snazi.


Pogledajte još: Prvi Honor 5G telefon potvrđen za 2019. godinu


Iako Honor radi nezavisno kada je u pitanju brendiranje telefona i proizvodne linije, kompanija i dalje nema svoje posebno odeljenje za istraživanje i razvoj. Umesto toga, brend mora da koristi tehnologiju koju je razvila matična kompanija Huawei. Na kraju, to omogućava Honoru da objavljuje proizvode pod mnogo agresivnijom cenovnom strukturom, koja može uspešno da se takmiči s drugim pristupačnim brendovima.

Gledajući unapred, izgleda da potrošači mogu da očekuju uglavnom poznate stvari od Honora kako brend bude nastavio da se oslanja na Huaweijeve tehnologije, što ne predstavlja lošu stvar ako pogledamo ubrzan rast brenda poslednjih godina.

Izvor: PhoneArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Android platforma proslavlja deseti rođendan

iPhone XS Max se prodaje mnogo bolje nego iPhone XS, Apple Watch Series 4 preko očekivanja

10604
10605
10606
10607
10608
10609