Greška

Došlo je do greške.

Huawei Mate X2 sertifikovan sa podrškom za 66W punjenje

10.11.2020 11:55 | 0 Mobile
Huawei Mate X2 sertifikovan sa podrškom za 66W punjenje


Očekuje se da će naredni savitljivi uređaj kompanije Huawei nositi naziv Huawei Mate X2. Ovo će verovatno biti potpuno novi telefon, a ne puka nadogradnja kakva je Mate Xs bio za originalni Mate X.

Jedna od izmena, koje će novi fleksibilni telefon implementirati, jeste standard za brzo punjenje. Kineska 3C agencija je već sertifikovala telefon sa podrškom za 66W brzine punjenja, što je za preko 20% brže u odnosu na prethodna dva Huawei savitljiva telefona.

Za sada nije mnogo toga poznato o Huawei Mate X2, izuzev informacija o mogućnosti povezivanja na Wi-Fi 6 i korišćenja EMUI 11 softvera. Do sada smo čuli glasine o tome da bi telefon mogao promeniti format - umesto savijanja ka spolja, ekran će se rasklapati ka unutra kao kod Galaxy Fold serije.

 

Pogledajta još: Huawei Mate X2 na fotografiji uživo, sa poznatim karakteristikama


Novi format bi trebalo da značo da će Huawei spolja implementirati novi ekran. Neke glasine ukazuju i na postojanje četiri kamere na poleđini , kao i još dve s prednje strane kada je uređaj sklopljen. Kada je telefon otvoren, selfi kamere neće biti distupne.

Drugi dizajn sugeriše implementiranje pametne olovke, ali za sada još nema zvaničnih informacija od strane kompanije Huawei.

Izvor: 91mobiles

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Izbor urednika! Ne zvanični, nego onaj lični utisak - Samsung Galaxy Z Fold 2 (video)

Samsung Galaxy S21 Ultra displej bi mogao podržavati WQHD rezoluciju i 120Hz osvežavanje

10104
10105
10106
10107
10108
10109