Greška

Došlo je do greške.

Huawei Mate V trejdmark ukazuje na fleksibilni telefon koji se savija ka unutra

07.07.2020 11:21 | 0 Mobile
Huawei Mate V trejdmark ukazuje na fleksibilni telefon koji se savija ka unutra


Huawei i Samsung su do sada imali veoma različit stav prema onome šta je najbolji dizajn za fleksibilne telefone. Dok se Samsungov Galaxy Fold savija ka unutra, Huaweijevi Mate X i Mate Xs modeli se savijaju ka spolja.

Glasine sugerišu da će se Samsung držati svog ranijeg dizajna i na dolazećem Galaxy Z Fold 2 telefonu, dok bi Huawei mogao odbaciti svoj dodadašnji pristup i implementirati savijanje ka unutra na svoj naredni fleksibilni telefon.

Huawei je nedavno podneo zahtev za zaštitu naziva za Mate V, a trejdmark ukazuje na drugačiji dizajn od onog koji imaju Mate X i Mate Xs. Detalje o ovome je otkrio sajt LetsGoDigital.

h2_89.jpg


Oznaka "V" u nazivu bi mogla označavati "savijanje kao knjiga", odnosno ka unutra. Zanimljivo je da je u aprilu Huawei podneo zahtev za patent dizajna koji ukazuje upravo na ovu promenu u odnosu na kompanijine ranije fleksibilne telefone.

Očekuje se da bi naredni fleksibilni telefon kompanije Huawei mogao biti ozvaničen u oktobru, što znači da bi uskoro moglo početi da se pojavljuje više informacija o uređaju.

Izvor: LetsGoDigital

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Samsung Galaxy Fold naslednik bi se mogao zvati Z Fold 2

Galaxy Note20+ na fotografijama uživo

10104
10105
10106
10107
10108
10109