Greška

Došlo je do greške.

Huawei Mate 10 Pro i WiFi Q2 Series oduševili IT medije na CES 2018

13.01.2018 12:21 | 0 Mobile
Huawei Mate 10 Pro i WiFi Q2 Series oduševili IT medije na CES 2018


Saopštenje za medije

Huawei je rani pobednik sajma CES 2018, dobivši nagrade od globalnih tehnoloških medija nakon pojavljivanja telefona HUAWEI Mate 10 Pro na američkom tržištu i predstavljanja sistema HUAWEI WiFi Q2 Series. Između ostalog, mediji su istakli odlike telefona HUAWEI Mate 10 Pro kao što su AI procesor, nova dvostruka Leica kamera i dugo trajanje baterije, i dodelili mu četiri nagrade - uključujući nagradu "Pametni telefon godine" od strane bloga Android Authority. Sistem HUAWEI WiFi Q2 Series je dobio priznanje zbog mogućnosti potpunog povezivanja bez kabla.

Pet nagrada koje je Huawei do sada dobio na CES 2018:

Android Authority je telefonu HUAWEI Mate 10 Pro dodelio nagradu "Pamtni telefon godine za 2017". zbog konstantnog kvaliteta u svim segmentima. Prema rečima urednika ovog bloga, radi se o "ukupnom šampionu kvaliteta" i uređaju koji napreduje iz godine u godinu. Android Authority je globalni blog posvećen pružanju ekspertskih saveta, vesti, recenzija i ostalog. Njihov vebsajt ima 32,2 miliona različitih posetilaca mesečno.

h2_13.jpg

TechRadar je HUAWEI Mate 10 Pro proglasio "Najboljim pametnim telefonom" na sajmu, odavši priznanje njegovom AI čipu Kirin 970, HUAWEI FullView displeju, najvećem dvostrukom otvoru blende na svetu od f/1.6 i prvoj ikada tehnologiji punjenja telefona sa sertifikatom za bezbednost celokupnog procesa. TechRadar je globalna onlajn publikacija fokusirana na tehnologiju, sa vestima i recenzijama tehnoloških proizvoda, posebno manjih uređaja. Njihov vebsajt ima više od 77,7 miliona različitih posetilaca mesečno.
 
T3 je sistemu HUAWEI WiFi Q2 Series dodelio jednu od svojih "Loves" nagrada, jer predstavlja pravi Wi-Fi sistem koji se automatski povezuje i koji je dizajniran do pokrije čitavo domaćinstvo. Ova publikacija je istakla benefite za korisnika, kao što su brža i pouzdanija mogućnost povezivanja. T3 čitaocima širom sveta nudi najnovije vesti o manjim uređajima i tehnologiji, recenzije, vodiče za kupovinu i pojedinačne prikaze. Njihov vebsajt ima više od 2,3 miliona različith posetilaca mesečno.

h3_8.jpg

Android Police je telefonu HUAWEI Mate 10 Pro dodelio nagradu "Najbolje sa CES 2018" naglasivši njegov procesor Kirin 970, inteligentnu novu dvostruku Leica kameru i dugo trajanje baterije. Ovaj uređaj su takođe opisali kao ,,elegantan i apsolutno prelep”. Android Police je globalna publikacija koja pokriva vesti o tehnologiji, poslovnom svetu i zabavi. Ima više od 19 miliona različitih posetilaca mesečno.

Android Central je HUAWEI Mate 10 Pro proglasio ,,Prvim izborom sa CES 2018” zbog unapređene dvostruke kamere, sertifikacije tehnologije punjenja SuperCharge i HUAWEI FullView HDR displeja veličine 6 inča. Urednici su ovaj telefon nazvali i ,,najboljim telefonom svih vremena” kompanije Huawei, i zaključili da se radi o najboljem Android flegšip uređaju po pitanju trajanja baterije. Android Central je je globalni vebsajt koji objavljuje vesti o tehnologiji i biznisu, i ima više od 47,2 miliona različitih posetilaca mesečno.

Izvor: Huawei

Nokia Asha brend se vraća?

Intel: Neki Haswell i Broadwell korisnici imaju probleme nakon implementacije sigurnosnih ažuriranja

10104
10105
10106
10107
10108
10109