Huawei koristi iPhone i Siri da najavi svoje nove tablete i smartfon? (video)

Huawei je jedna od najvećih kineskih kompanija, koja sa svojim budućim uređajima želi da se proširi i na zapadna tržišta. Tokom predstojećeg MWC sajma u Barseloni, Huawei će predstaviti bar tri nova uređaja, a za najavu istih je izabrao prilično čudan način. Video, kojim Huawei

Huawei je jedna od najvećih kineskih kompanija, koja sa svojim budućim uređajima želi da se proširi i na zapadna tržišta. Tokom predstojećeg MWC sajma u Barseloni, Huawei će predstaviti bar tri nova uređaja, a za najavu istih je izabrao prilično čudan način. Video, kojim Huawei najavljuje novitete na MWC, prikazuje ruku koja drži očigledan iPhone klon, dok nove uređaje najavljuje Siri klon. Na stranu metod promovisanja novih uređaja, ono što iz videa saznajemo jeste da će Huawei predstaviti novi tablet uređaj. Tablet će imati lep i kompaktan dizajn, kao i veliku bateriju. Najavljen je i još jedan multimedijalni tablet, sa podrškom za LTE nardene generacije. Tu je i smartfon sa odličnom prednjom kamerom.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi