Greška

Došlo je do greške.

Huawei je predstavio Watch GT 3 i slušalice limitirane edicije

22.10.2021 09:08 | 0 Mobile
Huawei je predstavio Watch GT 3 i slušalice limitirane edicije


Saopštenje za javnost

Tokom događaja koji je održan u Beču 21. oktobra Huawei je predstavio dugoočekivani pametni telefon – Huawei nova 9. Kompanija Huawei  je pored novog pametnog telefona koji će oduševiti sve ljubitelje fotografije i stilskog dizajna predstavila i druge uređaje, uključujući novi Huawei Watch GT 3 i kao i limited edition slušalice u obliku ruža za usne Huawei FreeBuds Lipstick.

Huawei Watch GT 3 – uklapa se u vaš stil

Kompanija je proširila svoju porodicu satova sa dva nova modela Huawei Watch GT 3. Dostupni u dve različite veličine - 46 mm i 42 mm – ovi satovi su kombinacija bezvremenske elegancije i najnovije tehnologije. Oba uređaja su napravljena od vrhunskih materijala. Donose jedinstven klasičan dizajn koji se lako može prilagoditi tako da odgovara individualnom stilu korisnika - jednostavnom zamenom narukvice. Obe verzije Huawei Watch GT 3 nude preko 100 režima vežbanja, imaju ugrađen planer vežbanja, poboljšano praćenje lokacije za precizno praćenje trčanja i nov način merenja otkucaja srca koji pripada petoj generaciji.

Štaviše, Huawei Watch GT 3 opremljen je unapređenim SpO2 sa celodnevnim nadgledanje, praćenjem sna, Bluetooth pozivima i kompatibilan je sa Android i iOS uređajima. Huawei Watch GT 3 ima moćnu bateriju koja traje do 14 dana na satu od 46 mm i do 7 dana na satu od 42 mm, što ga čini pouzdanim i visoko efikasnim pomoćnikom za svakodnevnu upotrebu.

HuaweiFreeBudsLipstic.jpg


FreeBuds Lipstick – lepota zvuka


Šlag na tortu među proizvodima koje je Huawei predstavio na događaju u Beču, bile su slušalice su FreeBuds Lipstick. Ovo izuzetno elegantno, raskošno i posebno izdanje vodećih slušalica savršeno kombinuje luksuzni dizajn sa najsavremenijim zvukom visoke rezolucije.

Novi uređaj sadrži jedinstvenu futrolu nalik ružu napravljenu od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika sa blistavo sjajnom završnom obradom. Unutar futrole ćete pronaći elegantne, ultra lagane slušalice živahne crvene boje koje garantuju udobnost nošenja.

FreeBuds Lipstick je takođe kompatibilan sa bilo kojim Android ili iOS pametnim telefonom i može podržati dvostruko povezivanje za besprekorno prebacivanje između uređaja.

Izvor: Huawei

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Novi MacBook Pro od 16 inča nudi High Power Mode za povećanje brzine

Honor X30 Max, X30i stižu 28. oktobra

10104
10105
10106
10107
10108
10109