Greška

Došlo je do greške.

Huawei ističe da se telefoni i dalje proizvode punim kapacitetom

05.06.2019 09:12 | 0 Biznis IT
Huawei ističe da se telefoni i dalje proizvode punim kapacitetom


Ovih dana su počeli da se pojavljuju brojni izveštaji o tome da je Huawei smanjio deo svoje proizvodnje telefona u Foxconn fabrici. Međutim, nije bilo informacija o tome da li je ovo stalna odluka ili privremena dok se ne razreši situacija sa američkom zabranom.

Sada je zvaničnik kompanije Huawei istakao da ovi navodi nisu tačni i da je nivo proizvodnje potpuno normalan i neizmenjen na bilo kom polju.

Bilo je dosta spekulacija izvan Kine kada je u pitanju uticaj na prodaju novih telefona i cene, nakon objave da je Huawei stavljen na američku crnu listu. Većina izveštaja sugeriše da je prodaja u padu, a da su cene u trgovanju značajno smanjene, što otežava nadogradnju za postojeće korisnike. Kao takvi, izveštaji da se proizvodnja smanjila činili su se kredibilnim i ne previše iznenađujućim.

 

Pogledajte još: Huawei ima najveći rast na tržištu nosivih uređaja tokom prvog tromesečja


Međutim, nedavne analize su pokazale da popularnost kompanije Huawei nije opala, niti je ugrožena, ali je gotovo sigurno da će kineskom gigantu sada biti potrebno nešto više vremena u poduhvatu da prestigne Samsung na prvom mestu proizvođača telefona.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Seagate najavio svoje prve 16TB hard diskove

Samsung počeo sa radom na 6G mrežama

10604
10605
10606
10607
10608
10609