Huawei Demo Truck posetio srpsku prestonicu

Kompanija Huawei u okviru Huawei Roadshow 2015. pod sloganom „Open roads to a better connected world“, otvorila je građanima Beograda vrata pokretnog istraživačkog centra

Kompanija Huawei u okviru Huawei Roadshow 2015. pod sloganom „Open roads to a better connected world“, otvorila je građanima Beograda vrata pokretnog istraživačkog centra i prezentovala mali deo budućnosti. Tokom trodnevnog zadržavanja Demo Truck-a u srpskoj prestonici zainteresovani su mogli da dođu na plato ispred hotela Holiday Inn i vide šta je to što će uticati na bolju povezanost sveta bilo kad, bilo gde i pomoću bilo kog uređaja.
Ono što je privuklo najviše pažnje su: 5G mreže, 4KTV koja će omogućiti jedinstven Full HD doživljaj gledanja televizije, neverovatno IPTV rešenje koje će uz pomoć savremenih televizora živote ljudi učiniti živopisnijim, ugodnijim i lakšim, Cloud servis itd. Sva ova rešenja pomoći će operaterima da pređu sa tradicionalnih CT načina poslovanja na pružanje celokupnog niza potrebnih ICT usluga.
Huawei2_1.jpg
Osim inovacija u poslovnom segmentu posetioci su mogli da vide i testiraju najnoviji premium model pametnog telefona Huawei P8 kao i personalizaciju IPTV profila na 4KTV.
OceanStor V3
Jedna od najrevolucionarnijih tema ovogodišnjeg Roadshow-a jeste sistem za skladištenje podataka najnovije generacije: OceanStor V3, kreiran s ciljem da olakša i unapredi rad IT sektora i time celokupno poslovanje učini efikasnijim i sigurnijim.
Huawei premijerno predstavio OceanStor V3
Sa uvođenjem OceanStorV3 na tržište, Huawei je prvi u industriji ponudio sistem za skladištenje sa konvergentnom arhitekturom, baziran na najboljoj praksi dosadašnjih Huawei rešenja za skladištenje, otvoren  za nadogradnju i implementaciju novih, naprednih platformi.
OceanStor V3 koristi integrisan sistem upravljanja, a sve mogućnosti prekida rada svodi na minimum. Uz novi sistem za skladištenje olakšano je i alociranje resursa i podataka usled sve većih potreba za virtuelnim kancelarijama velikih organizacija.
Ove godine Huawei Demo Truck posetiće čak 20 zemalja, a u Srbiji se zadržao od 22. do 24. juna.
Izvor: Huawei
Sve informacije vezane za Huawei, možete pogledati na Huawei stranici na Benchmark sajtu
 
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi