Greška

Došlo je do greške.

Huawei činjenice koje niste znali

02.02.2021 19:05 | 0 Biznis IT
Huawei činjenice koje niste znali


Saopštenje za javnost

Huawei gradi prvu fabriku za proizvodnju baznih stanica u Evropi

Huawei je najavio otvaranje svoje prve fabrike u Evropi za proizvodnju baznih stanica, koja će poboljšati lanac snabdevanja kompanije, proširiti uslugu u regionu i distribuirati proizvode evropskim kupcima. Fabrika će biti izgrađena u Francuskoj, a Huawei je već uložio 200 miliona evra u prvu fazu izgradnje. Kompanija prvenstveno planira da zaposli 300 radnika, a dugoročni cilj je zapošljavanje 500 radnika i doprinos od milijardu evra proizvodne vrednosti godišnje. Prema rečima predsednika kompanije Lianga Hua, Huawei u Francuskoj gradi svoj prvi proizvodni pogon u Evropi, a fabrika će snabdevati celo evropsko tržište, ne samo Francusku.

Kompanija Huawei Maroc na listi top poslodavaca za 2021. godinu

Huawei Maroc, marokanska filijala kineske kompanije Huawei, pojavila se na listi najboljih poslodavaca na svetu u 2021. godini, a priznanje je dobila od međunarodnog programa za ljudske resurse Top Employers Institute. Program procenjuje politiku ljudskih resursa kompanije putem „Ankete o najboljim praksama u ljudskim resursima“. Upitnik pokriva šest domena iz HR spektra i 20 podtema kao što su radno okruženje, obuka, raznolikost, inkluzija. „Sertifikat za najboljeg poslodavca svedoči o našem angažovanju da pružimo najbolja moguća rešenja za stvaranje privilegovanog radnog i životnog okruženja za naše zaposlene “, izjavili su iz Huawei Maroca.

Huawei otvara još 110 novih radnih mesta u Irskoj

Huawei je najavio otvaranje 110 radnih mesta u Irskoj do kraja 2022. godine, koja će zadovoljiti rastuću potražnju za proizvodima kompanije i uslugama u prodaji, istraživanju i razvoju, IT sektoru i odeljenju za potrošače. Tokom proteklih 15 meseci, Huawei je otvorio 200 radnih mesta u Irskoj, a plan je da kompanija u naredne dve godine uloži 80 miliona evra u oblast istraživanja i razvoja (R&D), zarad rastućeg poslovanja. Radna mesta će uglavnom biti otvorena u Dablinu, a Vlada Irske podržala je ovu investiciju.

Izvor: Huawei

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Nintendo Switch je na putu da postane jedna od najprodavanijih konzola svih vremena

Samsung Galaxy M02 ozvaničen sa 6.5-inčnim ekranom i 5000mAh baterijom

10604
10605
10606
10607
10608
10609