Greška

Došlo je do greške.

Huawei će svoju Nova liniju pretvoriti u podbrend; kreiraće Nova satove, bežične slušalice

26.12.2019 12:42 | 0 Biznis IT
Huawei će svoju Nova liniju pretvoriti u podbrend; kreiraće Nova satove, bežične slušalice


Huawei izgleda planira da Nova liniju pretvori u novi brend, kao što je to učinio sa Honorom, čime bi kompanija pod svojim okriljem imala dva podbrenda. Prema navodima popularnog kineskog dojavljivača Digital Chat Station, Huawei Nova serija će postati nezavisna i objavljivaće pametne satove i bežične slušalice.

Huawei i Honor već objavljuju svoje pametne satove i bežične slušalice, a uz Nova podbrend očekuje se pokrivenost različitih segmenata tržišta i raspona cena. Huawei uglavnom cilja premijum korisnike, dok Honor u ponudi ima uređaje iz nižeg segmenta. Sa Nova brendom, Huawei bi mogao popuniti prazninu između donjeg i premijum segmenta. Nova serija telefona uobičajeno stiže sa cenom iz srednjeg segmenta i posebno je popularna u kategoriji ispod 400 dolara.

 

Pogledajte još: Huawei P40 Pro bi mogao imati 90Hz osvežavanje displeja


Postojeća konkurencija za aktuelne i buduće Nova uređaje uključuje Realme i Redmi, a posebno Redmi brend koji već ima značajan portfolio uređaja koji uključuje slušalice, pametne satove i LED televizore. Realme takođe planira da nudi slušalice i pametne satove, kao i VOOC power bank punjače.

Izvor: Indiashopps

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Huawei P40 Pro bi mogao imati 90Hz osvežavanje displeja

Realme X50 na zvaničnim fotografijama

10604
10605
10606
10607
10608
10609