Huawei CarFi: Brzi WiFi internet u automobilu

Uz Huawei CarFi, koji automobil pretvara u pokretni 4G ili 3G WiFi ruter za čak 10 mobilnih uređaja, putovanje postaje zanimljivije.

Putovanja su zabavna, ali dolazak do željene destinacije može da se oduži. Uz Huawei CarFi, koji automobil pretvara u pokretni 4G ili 3G WiFi ruter za čak 10 mobilnih uređaja, putovanje postaje zanimljivije. Huawei CarFi je savršeno rešenje za porodična putovanja i mir u kolima, jer nestrpljivi mališani mogu da igraju igrice ili gledaju omiljene crtaće do dolaska na željenu destinaciju. Uređaj može biti od pomoći i vozačima ukoliko, na primer, zaborave da učitaju mapu na svom uređaju za navigaciju.CarFi se postavlja u otvor za upaljač i aktivira putem “plug and play” opcije. Surfovanje internetom u Vip 4G LTE ili 3G mreži se aktivira putem “Huawei Hilink” aplikacije za Android i iOS. Trajanje baterije više nije problem, pošto se Huawei CarFi puni preko automobila, a ima i USB ulaz za punjenje telefona, tableta i drugih elektronskih uređaja.  Uređaj je dostupan samo u Vip ponudi po ceni od 1 dinar uz Vip Online 15, Vip Online 21 i Vip Online 42 tarife. Ukoliko se putuje kroz Crnu Goru, Hrvatsku, Grčku, Makedoniju, Tursku, Španiju, Portugal, Italiju, Austriju, Nemačku ili Sloveniju preporučujemo aktiviranje roming dodatka Top Surf 500 koji sadrži čak 500 MB tokom 7 dana za 990 dinara.Izvor: Vip

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi