Greška

Došlo je do greške.

Huawei bi mogao predstaviti dve osvežene verzije Watch GT uređaja

09.03.2019 13:00 | 0 Mobile
Huawei bi mogao predstaviti dve osvežene verzije Watch GT uređaja


Prošle godine, kada je Huawei predstavio Mate 20 seriju, kompanija je takođe objavila i Huwaei Watch GT pametni sat. Prema navodima sajta WinFuture. Huawei će predstaviti osvežene verzije nosivog uređaja uz Huawei P30 i P30 Pro, koji su najavljeni za 26. mart. Očekuju se dva modela, koji bi trebalo da nose nazive Huawei Watch GT Active i Huawei Watch GT Elegant.

Novi modeli će izgledati uglavnom kao originalna verzija sata, biće opremljeni 1.39-inčnim OLED displejima, uz nešto manje izmene boja kućišta i okvira. Pored ovoga, izgleda da će Huawei litijum-jonske baterije zameniti litijum-polimerskim, ali ovo još nije potvrđeno.

 

Pogledajte još: Huawei predstavlja Huawei Watch GT i Huawei Band 3 Pro


Huawei je odlučio da Watch GT objavi uz sopstveni operativni sistem, a ne uz Wear OS, a ovo će verovatno biti isto i kod novih modela pametnih satova. Oba uređaja će podržavati i iOS i Android, pratiće rad korisnikovog srca, spavanje i vežbanje.

Sugeriše se da će GT Active biti dostupan u tamno zelenoj i narandžastoj boji, dok će GT Elegant imati crnu i belu varijantu. Cene dva pametna sata će iznositi 249 i 229 evra.

Izvor: PhoneArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Pojavile se specifikacije za Huawei Nova 4e (P30 Lite)

Apple sprema iPod touch sedme generacije sa all-screen dizajnom?

10104
10105
10106
10107
10108
10109