Greška

Došlo je do greške.

Huawei Band 6 – savršen saputnik za nove fitnes izazove

25.06.2021 18:54 | 0 Mobile
Huawei Band 6 – savršen saputnik za nove fitnes izazove


Saopštenje za javnost

Novi Huawei Band 6 je upečatljiva pametna narukvica zahvaljujući kojoj ćete vaše zdravlje i rezultate vežbanja pratiti sa stilom. Ova lagana narukvica moćnih funkcija idealna je za one koji tragaju za udobnošću, pouzdanošću i izgledom kojim će naglasiti svoju jedinstvenost.

Dizajn koji privlači pažnju
Već na prvi pogled uočava se izuzetni FullView ekran od 1,46 inča. Sa 148% većom površinom prikaza i odnosom ekran-telo od 64% Huawei Band 6 donosi veće fotografije i više detaljnijih statističkih pokazatelja. Njegov upečatljivi izgled dopunjuju mekani silikonski kaiši dostupni u tri boje – Sakura Pink, Amber Sunrise i Graphite Black. Težina kaiša od svega 18 grama čini Huawei Band 6 prijatnim, komfornim i gotovo neosetnim prilikom nošenja. Osim toga, dizajn Huawei Band 6 se prilagođava vašem ukusu. Dovoljno je da preko Huawei Watch Face Store jednostavnim privlačenjem odaberete najdopadljiviji izgled, onaj koji najviše odgovara vašem raspoloženju.  

Fokus na zdravlju
TruSeenTM 4.0 tehnologija omogućava precizno praćenje pulsa i to tokom celog dana i noći, upozoravajući na nepoželjne promene na koje je potrebno obratiti  dodatnu pažnju. Kako bi vaše zdravlje bilo u centru pažnje, Huawei Band 6 donosi funkciju TruRelax, uz koju ćete pratiti nivo stresa, a zahvaljujući ugrađenom vodiču za disanje, stresne situacije postaće opuštenije. Huawei Band 6 odlikuje se i unapređenim TruSleep 2.0. On prati kvalitet sna identifikujući šest glavnih problema, ujedno nudeći više od 200 predloga za bolji san.

h2_141.jpg


Budite inspirisani svojim postignućima

Huawei Band 6 beleži svaki vaš korak. Osim što vam donosi izbor od 96 različitih režima vežbanja, pomoću njega ćete sami odrediti svoje dnevne ciljeve - broj koraka, vreme tokom koga ćete biti aktivni, kao i odnos aktivnosti umerenog i visokog intenziteta. Napredak je moguće pratiti putem preglednih grafikona, a svaki ostvaren cilj motivisaće vas da se dodatno posvetite vežbanju i aktivnom načinu života.

Baterija na koju moćete računati
HUAWEI Band 6 nudi bateriju koja uz standardnu upotrebu traje neverovatnih 14 dana, odnosno 10 dana pri intenzivnijem korišćenju. Petominutno punjenje omogućava dvodnevno korišćenje, što je idealno u slučajevima kada se u brzini spremate za aktivan vikend u prirodi ili u žurbi krećete na trening.

Izvor: Huawei

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

Oppo Reno6 serija bi sredinom jula mogla stići na globalna tržišta

LG C1 OLED TV recenzija - i dalje, najbolji (video)

10104
10105
10106
10107
10108
10109