Greška

Došlo je do greške.

Huawei Watch GT 3 - pravi naslednik je stigao

27.12.2021 17:14 | 0 Mobile
Huawei Watch GT 3  - pravi naslednik je stigao

 

Iako je na tržištu pametnih satova dostupno bezbroj različitih uređaja, svega par serija je napravilo takvu reputaciju da korisnici s pažnjom prate i očekuju svaki novi model.

U ovu kategoriju definitivno spada i Huawei Watch GT serija koja je već godinama izuzetno popularna zbog specifične kombinacije funkcija i dugotrajne baterije i koja je čini se ponudila upravo ono što najveći deo korisnika i očekuje od pametnog sata.

Nakon Watch GT i GT2, kao i par srodnih modela, ove godine smo očekivali i njihovog naslednika, ali nas je u junu Huawei iznenadio svojim Watch 3 Pro modelom, koji je bio drugačiji, napredniji, ali i bez onog trajanja baterije na koji smo navikli od Huawei satova.

I taman kada smo pomislili da je GT serija prošlost i da ćemo možda dočekati samo Watch GT 2 ECG koji se tu i tamo nezvanično spominjao na internetu, Huawei je ipak objavio Watch GT 3 i naterao nas da se zapitamo po čemu se on uopšte i razlikuje od Watch 3 Pro i čemu dva modela?

I naravno imamo odgovor na ovo pitanje, pa ako i vas zanima, pogledajte ovaj video do kraja. Za sada ćemo samo reći da je Watch GT 3 za većinu korisnika apsolutno zanimljiviji sat.

 

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ultra tanki Huawei MateBook 14s, dobar izbor za sve one koji su u pokretu

I Realme GT 2 serija ima Samsung Display LTPO ekran sa A+ DisplayMate ocenom

10104
10105
10106
10107
10108
10109