Greška

Došlo je do greške.

Huawei Watch 3 navodno stiže uz eSIM i prerađeni HarmonyOS

07.04.2021 20:50 | 0 Mobile
Huawei Watch 3 navodno stiže uz eSIM i prerađeni HarmonyOS


Prema navodima dojavljivača, Huawei Watch 3 se očekuje najranije tokom maja. Njegov prethodnik Huawei Watch 2 je bio objavljen 2017. godine i koristio je Google Wear OS, ali je kompanija od tada svoj fokus prebacila na Watch GT seriju koja koristi Huaweijev softver.

Huawei Watch 3 naravno neće koristiti Google softver, ali isto tako neće imati ni isti LiteOS koji možemo videti na GT pametnim satovima.

Umesto toga, novi pametni sat će koristiti HarmonyOS sa novim korisničkim interfejsom. Pored toga, podržavaće više eksternih aplikacije, a ovo je nešto što nedostaje GT seriji. Ovaj model će se fokusirati na napredne AI funkcije i mogao bi imati kraći radni vek baterije.

 

Pogledajte još: Huawei P50 se pojavio na novim renderima (video)


Takođe, Huawei Watch 3 će imati eSIM kao kod Watch 2 Pro modela (standardni Watch 2 je imao nano-SIM slot). Ovo će sat razlikovati od GT serije, kojoj nedostaje konekcija za mobilne podatke.

Predstavljanje Huawei P50 serije bi moglo biti odloženo za jun, a upravo ovaj događaj bi mogao poslužiti i za objavu Huawei Watch 3 pametnog sata.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Sony je objavio dva tizera za Xperia Mark III telefone (video)

Testirali smo Samsung Galaxy A52 (video)

10104
10105
10106
10107
10108
10109