Greška

Došlo je do greške.

Huawei uređaji za celu kancelariju

05.05.2022 12:58 | 0 Biznis IT
Huawei uređaji za celu kancelariju

 

Cela ideja kompanije Huawei, koja je otelotvorena u filozofiji Harmony operativnom sistemu kod pametnih telefona je povezivanje svih uređaja u jedan zaokružen sistem koji omogućava međusobnu komunikaciju, kako sa hardverske, tako i sa softverske strane.

Novi proizvodi i rešenja su okrenuti specifičnim oblastima kao što su obrazovanje, zdravstvo, proizvodnja, vladine institucije, transport, finansije i energetski sektor. Uvezivanjem svih uređaja u jedan ekosistem dobijaju se fleksibilnost, bolje performanse i unapređena sigurnost, ključni faktori za bolje korisničko iskustvo koje se bazira na digitalnim tehnologijama.

Na nedavno održanoj konferenciji mogli smo da vidimo da su Cloud i AI dominantne tehnologije kada je poslovna oprema u pitanju. Tako ekosistem uređaja i servisnih platformi uključuje Matebook B laptop i MateStation desktop računare, Display B monitore, MatePad C tablete, B seriju štampača i B serija nosivih uređaja kao što su pametni satovi.

Kvalitet, inteligencija i pouzdanost

Bezbednost je ključna u poslovnim okruženjima, pa svi uređaji prolaze stroge testove koji osiguravaju visok nivo kvaliteta i sigurnosti podataka. Primera radi, desktop računari moraju proći testove eksplozivne atmosfere, mehaničkih vibracija, niskog vazdušnog pritiska, niske i visoke temperature, mehaničkih uticaja, buđi, sunčevog zračenja, peščane prašine i vlažnosti.

Zaštita podataka je vrlo osetljiva tema, a Huawei ima princip bez smetnji, bez praćenja i bez curenja informacija koji obuhvata višeslojne sigurnosne mere zaštite podataka. Tako su osetljive dozvole vezane za privatne korisničke podatke, kao što su evidencije poziva, poruke, odlazni pozivi i informacije o uređaju - otkazane. Opseg pristupa za foto albume je strogo kontrolisan, a dozvola se može dati na osnovu pojedinačne fotografije. Huawei je takođe prilagodio rešenje za međusobnu saradnju više uređaja i na više ekrana, koje omogućava korisnicima da dodaju filtriranje datoteka i time kontrolišu deljenje.

Ideja iza unapređenja poslovne opreme je povećanje produktivnosti, ali i kreiranja baze za digitalnu ekonomiju i infrastrukturu koja će promeniti način obavljanja svakodnevnih poslova – pretvoriti svaku kancelariju u pametnu.

PR saopštenje

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Striming protiv CD-a – moda ili tradicija?

Pojavio se USB Type-C od 240W

10604
10605
10606
10607
10608
10609