Greška

Došlo je do greške.

Huawei proslavlja rođendan specijalnim poklonom za sve ljubitelje mobilnih uređaja

21.06.2022 13:03 | 0 Mobile
Huawei proslavlja rođendan specijalnim poklonom za sve ljubitelje mobilnih uređaja

U to ime, kompanija Huawei odlučila je da nagradi sve posetioce sajta sa sniženjima na proizvode iz brojnih kategorija pa će u periodu do 30. juna kupci moći da ostvare super uštedu, dok dodatne popuste ostvaruju korisnici koji se budu prijavili na sajt do 17. jula.

 

Nikad lakše do zanimljivih Huawei proizvioda

Od trenutka kada je Huawei Mobile Services (HMS) u svoj sistem uspešno implementirao najpopularnije domaće i svetske aplikacije, čini se da Huawei brend iz dana u dan postaje sve popularniji. Nije ni čudo, kada se uzmu u obzir njegove besprekorne tehničke i estetske performanse, što Huawei ubraja u vodeće svetske proizvođače pametne tehnologije. A kada se na to dodaju i trenutni popusti, cela Huawei priča poprima dodatnu dimenziju.

Ukoliko ste planirali da počastite sebe ili dragu osobu nekim od Huawei uređaja, sada je prava prilika. Iskoristite sjajnu junsku promociju i odaberite proizvod iz bogate Huawei palete.

Na akciji su, pored popularnih pametnih telefona Huawei nova 9 (35%) i Huawei nova 9 SE (25%), takođe i pametni satovi Huawei GT 3 i Huawei GT 2 Pro (25%), kao i Huawei Watch GT 2 satovi (25%). Isprobajte novo audio iskustvo uz sjajne FreeBuds Lipstick slušalice (25%) ili FreeBuds 4i slušalice (25%)

 

Paketi uređaja uz povoljnije uslove

Pored popusta, Huawei je za određene proizvode pripremio i sjajne akcijske pakete. Tako, primera radi, uz popularne Huawei P50 Pocket i Huawei P50 Pro, uz popuste do 25%, možete kupiti FreeBuds Lipstick slušalice, odnosno Huawei Watch GT 3 za samo 99 RSD. Uz moćni MatePad 11, pored popusta od 25%, dolazi i prateća tastatura, takođe za samo 99 dinara.

 

Kome sve ovo zvuči zanimljivo, pravac na huaweishop.rs.

Svi korisnici huaweishop.rs online prodavnice, koji su u prethodnoj fazi promocije počevši od 8. juna ostvarili pravo na promo kod, moći će da iskoriste ovaj benefit na postojeće snižene cene i tako dođu do još većeg popusta u vrednostima od 2.000 do 10.000 dinara. Ukoliko niste, i dalje imate priliku da ostvarite pravo na promo kod, samo je potrebno da se prijavite na huaweishop.rs

Huawei.jpg

 

Uz HMS lako i brzo do svih aplikacija

Skidajte vaše omiljene aplikacije uz HMS servis i neograničeno uživajte u njima, na svim Huawei uređajima. Već uveliko poznata Huawei AppGallery prodavnica, koja raspolaže svim aplikacijama koje savršeno jednostavno funkcionišu na najnovijim Huawei uređajima, zadužena je za to. Za vrlo kratko vreme, Huawei je uspeo tehnički besprekorno da nadogradi ovu svoju platformu, zbog čega je AppGallery danas u prve tri prodavnice aplikacija na svetu.

Takođe, svi korisnici Huawei uređaja sada mogu koristiti preko milion aplikacija dostupnih na Huawei pretraživaču, Petal Search-u. Pojačana bezbednost i olakšana dostupnost zadovoljavaju svačije potrebe, što korisnicima Huawei uređaja omogućuje nezaboravno korisničko iskustvo. 

Ukoliko aplikaciju koja vam je potrebna ne možete da pronađete na Huawei sistemu, rešenje je  u Gspace aplikaciji. Dovoljno je samo dva minuta da putem Gspace-a skinete bilo koju aplikaciju sa Google Play Store-a i instalirate je na svoj Huawei uređaj. Sjajna stabilnost i brzina notifikacija sa Google aplikacija, uz ništa manju potrošnju baterije u odnosu na ostale aplikacije na vašem telefonu, Gspace je za kratko vreme postao planetarno popularan i trenutno ga koristi više od 22 miliona ljudi širom sveta.

Odaberite svoje omiljene Huawei uređaje, iskoristite popust, i uživajte u Huawei svetu bezgraničnih mogućnosti.

Izvor: saopštenje za javnost

TSMC predstavio proizvodni proces od 2nm

Vivo osvaja Evropu na krilima novog “flegšipa”

10104
10105
10106
10107
10108
10109