Greška

Došlo je do greške.

Huawei Petal Search postaje dostojan rival Google-u

12.09.2020 19:55 | 0 Software/Web
Huawei Petal Search postaje dostojan rival Google-u


App Gallery već neko vreme služi kao Huaweijeva prodavnica aplikacija, a tokom juna smo videli i objavu Petal Search pretraživača koji obezbeđuje APK-ove za popularne aplikacije koje još nisu dostupne u App Gallery. Sada je Petal Search dobio još korisnije opcije i može da funkcioniše kao zaseban pretraživač.

Petal Search sada radi kao standardni pretraživač, a nudi rezultate pretrage uobičajenih upita, kao i vesti, fotografije i video fajlove. Pretraživač se može koristiti i za kupovinu, bukiranje letova (isto kao što to čine Google ili Bing). Moguće je Huawei Petal Search vidžet dodati i direktno na početni ekran uređaja za brži pristup.

petal2.jpg

Prema navodima, Huawei planira da dodatno poboljša Petal Search tako što će u njega integrisati sopstvenog Celia digitalnog asistenta, a sve kako bi se dodatno osamostalio u odnosu na Google.

Iako postoji tek četiri meseca, Petal Search se transformisao u izuzetno funkcionalan pretraživač, a iako mu predstoji dugačak put dok dok ne postane dovoljno moćan da parira Google-u, Huawei ima sve resurse i znanje da ostvari ideje koje je zamislio sa sopstvenim ekosistemom.

Izvor: Android Authority

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Pojavili su se detalji o Nvidia RTX 3060 Ti grafičkoj karti

Huawei predstavio nove uređaje u Beogradu (video)

10504
10505
10506
10507
10508
10509