Greška

Došlo je do greške.

Huawei patentirao preklopni, fleksibilni telefon

08.07.2020 11:28 | 0 Mobile
Huawei patentirao preklopni, fleksibilni telefon


Do sada smo imali priliku da vidimo samo nekoliko komercijalno dostupnih fleksibilnih telefona, a samo dva među njima stižu u preklopnom formatu - Galaxy Z Flip i Razr 2019. Huawei bi, prema svemu sudeći, takođe mogao da predstavi ovaj format fleksibilnog telefona. Kompanijin patent kod CNIPA (China National Intellectual Property Administration) organizacije otkriva dizajn i funkcije Huawei preklopnog telefona.

Prednja strana telefona pokazuje dizajn sa velikim izrezom, za selfi kameru i možda neke biometrijske senzore. S desne strane se nalaze tasteri za paljenje i zvuk. Taster za paljenje ima crvene akcente.

h1_4.jpg


Na poleđini je sistem sa više kamera u levom gornjem uglu, koji je odvojen od blica, kao i onoga što deluje kao dugačak sekundarni displej ispod samih kamera.

Telefon je potpuno ravan u svojoj otvorenoj formi i ima šarku u sredini. Nisu dostupne specifikacije niti drugi detalji, ali izgleda da Huawei planira da implementira UTG (Ultra-Thin Glass) na svoj naredni fleksibilni telefon.

h2_90.jpg


Naravno, kao i uvek kada su patenti u pitanju, ne postoje garancije da će ovo rešenje biti primenjeno na konkretan proizvod.

Izvor: TigerMobiles

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

OnePlus Nord će imati 48MP glavnu kameru sa OIS podrškom

Lenovo najavljuje ThinkVision M14t prenosivi displej

10104
10105
10106
10107
10108
10109