Greška

Došlo je do greške.

Huawei patentirao fleksibilni telefon sa sekundarnim ekranom

20.06.2019 17:20 | 0 Mobile
Huawei patentirao fleksibilni telefon sa sekundarnim ekranom


U julu 2018. godine, Huawei Technologies je podneo zahtev za patent za dizajn u WIPO Global Design Database. Patent je odobren 18. juna 2019. godine i pokazuje sklopivi telefon koji na prvi pogled izgleda kao Mate X.

Skice pokazuju da se uređaj može saviti prema unutra, tako da ekran ostane bolje zaštićen od ogrebotina i udaraca. Pored toga, dodat je i drugi prednji ekran, tako da je dizajn veoma sličan Fold-u.

Patent se sastoji od osam skica, koje uključuju 3D dizajne koje je Huawei dodao. Ovo ukazuje da kineski proizvođač možda i razvija pomenuti uređaj, koji bi mogao biti logičan naslednik Mate X modela (možda Mate X 2).

huawei2_183.jpg

Ažurirani dizajn telefona izgleda u svim aspektima nadmašuje dizajn koji imaju Mate X i Samsung Galaxy Fold. Tokom transporta, fleksibilni ekran ostaje dobro zaštićen a na raspolaganju je i manji, ali "full screen" prednji displej. Kada se rasklopi, veći ekran se otvara i nema izreza u ekranu.

Nažalost, još uvek nije poznato kada će Huawei predstaviti svoju drugu generaciju fleksibilnog pametnog telefona. Objava i Mate X i Galaxy Fold modela je trenutno odložena i još uvek se čeka na ove premijum modele savitljivih telefona.

Izvor: LetsGoDigital

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

OnePlus 7 Pro će uskoro dobiti sedam novih karakteristika

Codemasters objavio F1 2019 PC sistemske zahteve

10104
10105
10106
10107
10108
10109