Greška

Došlo je do greške.

Huawei P20 Pro dobio veliko priznanje za svoju kameru

21.04.2018 21:04 | 4 Mobile
Huawei P20 Pro dobio veliko priznanje za svoju kameru


Huawei P20 Pro telefon je dobio nagradu za fotografisanje, koju dodeljuje Technical Image Press Association (TIPA). Huawei je zaintrigirao mnoge objavom telefona sa tri kamere na poleđini, koji je odmah po objavi postao i najbolje testirani kamera telefon na popularnom sajtu DxOMark. P20 Pro sada nastavlja da impresionira i telefon je dobio 2018 Best Photo Smartphone nagradu od strane TIPA.

Huawei P20 Pro i P20 su novi šampioni DxO Mark kamera testova

TIPA je neprofitna organizacija, koja ima partnerstvo sa 30 najvećih fotografskih publikacija na godišnjem nivou, dajući im šansu da glasaju za najbolju kameru u brojnim kategorijama - od tradicionalnih DSLR modela do više jedinstvenih koncepata, kao što su dronovi i kamere od 360 stepeni.

Kada je u pitanju pobeda kompanije Huawei, odlučujući faktor je izgleda bio jedinstveni sistem sa tri kamere koji ima monohromni i telefoto objektiv, što je kameri ovog modela dalo prednost nad konkurencijom.

Iako nagrade za kamere telefona često bivaju viđene kao kontroverzna dostignuća, zbog toga što ne mogu uvek da vrednuju kameru telefona prema potrebama svakog korisnika, one su svakako dobar indikator koliko su pomenuta rešenja dobra. U slučaju kompanije Huawei i količine nagrada i pozitivnih testova koje je kompanija dobila za najnoviji premijum telefon, jasno je da Huawei P20 Pro ima jednu od najboljih kamera na tržištu.

Huawei ima i velika očekivanja kada je prodaja najnovijih telefona u pitanju, a interni cilj kompanije je 20 miliona isporučenih P20 i P20 Pro modela tokom 2018. godine. Nedavna prodaja u Kini je dobar indikator popularnosti, jer su se  Huawei P20 i P20 Pro modeli za 10 sekundi rasprodali u vrednosti od 15 miliona dolara.

Izvor: PhoneArena

Uros Neregistrovan korisnik
Izvini ako ti povredih tvoj voljeni brend, ako ne verujes, odi lepo na youtube pa se uveri sam, ukoliko ne mozes da nadjes, javi mi poslacu ti linkove nije mi tesko
lljubo Neregistrovan korisnik
Ako si gledao onda ok.
Uros Neregistrovan korisnik
Ne znam samo za sta tacno, gledao sam poredjenja sa s9, iphone-om 10,xperijom xz2 i nista nije bolji od njih, cak i losiji, a pixel 2 sto ga je ostavio u prasini, nije realno.

Objavljeno kada Android Oreo stiže na Samsung Galaxy S7, S7 Edge, Galaxy A3, A5 i A7 (2017)

OnePlus 6 bi mogao imati keramičku poleđinu

10104
10105
10106
10107
10108
10109