Greška

Došlo je do greške.

Huawei osvojio 47 nagrada na Mobile World Congressu u Barseloni

02.03.2019 09:02 | 0 Mobile
Huawei osvojio 47 nagrada na Mobile World Congressu u Barseloni


Saopštenje za javnost

Nakon uzbudljivog predstavljanja Huawei Mate X telefona i Huawei MateBook serija, Huawei je osvojio 47 „Best of MWC“ nagrada.

Mediji su odali priznanje Huawei Mate X telefonu, zbog inovacija u oblasti 5G mreže, ekrana na preklop, veštačke inteligencije (AI) i potpuno novog, jedinstvenog korisničkog iskustva. Huawei MateBook X Pro je, takođe, impresionirao medije UltraFull View ekranom od 13.9 inča, moćnim performansama i Huawei Share 3.0, koji rešava poteškoće u prenošenju podataka između Windows Notebook-a i Android pametnih telefona. Uz to, Huawei MateBook 14 izazvao je uzbuđenje u medijima svojim Full View displejem, visokim performansama, ekstremnom prenosivošću i odličnim kvalitetom izrade.

Evo 31 nagrade koje je Huawei osvojio do sada:

GSMA dodelila je HUAWEI Mate X telefonu nagradu „Best New Connected Mobile Device at Mobile World Congress 2019“ zahvaljujući stranicama koje se preklapaju pomoću mehaničkih šarki, vodećim 5G mogućnostima, inovativnim načinom komunikacije sa korisnicima i HUAWEI SuperCharge tehnologiji. Ova prestižna nagrada je dodeljena od strane organizatora GSMA za nedavno lansirane mobilne uređaje ili one koji će uskoro biti lansirani, što označava najveće priznanje za pionire u budućnosti mobilne industrije. GSMA zastupa interese mobilnih operatera širom sveta, ujedinjujući preko 750 operatera, sa preko 350 kompanija u širokom ekosistemu mobilniih operatera.

TechRadar je dodelio HUAWEI Mate X telefonu nagradu “Best of MWC 2019”, nazvavši ga pametnim telefonom koji je doveo “Sci-Fi imaginacije” u život. Njegov mehanički zglob Falcon Wing je istaknut kao izvanredan aspekt njegovog prelepog dizajna, kao i njegove impresivne performanse. TechRadar je online publikacija fokusirana na tehnologiju, sa vestima i recenzijama tehnoloških proizvoda, posebno gedžeta. Ovaj sajt mesečno poseti 47,3 miliona čitalaca.

Tom's Guide je izabrao HUAWEI Mate X kao „Best in Show“, rekavši da je „prepun inovacija“, uključujući 5G povezivanje i brzo punjenje dvostruke baterije. Tom's Guide je sajt koji nudi nepristrasne kritike, uputstva za kupce, tutorijale i još mnogo toga. Ima 46,11 miliona čitalaca.

Android Central je nagradio HUAWEI Mate X nagradom “Best of MWC 2019”, uz napomenu o Falcon Wing mehaničkom zglobu i “super-tankom” obliku. Huawei je takođe pohvaljen zbog intuitivnog i jednostavnog pristupa celokupnom dizajnu uređaja. Android Central je vodeća Android zajednica koja privlači 27,2 miliona posetilaca mesečno.

Digital Trends dodelili su HUAWEI Mate X nagradu “Best Emerging Technology” MWC-a, jer implementira inovativnu tehnologiju u mnoge aspekte ovog uređaja. Bili su impresionirani dizajnom uređaja i jedinstvenim oblikom - i rekli da je to jedna od najsenzacionalnijih novih mobilnih tehnologija koje su koristili do sada. Digital Trends je glavni izvor za novosti o tehnologiji i recenzije proizvoda. On privlači 25 miliona čitalaca mesečno.

Trusted Reviews je nagradio HUAWEI Mate X priznanjem “Best of MWC 2019”. Rečeno je da je HUAWEI Mate X bez sumnje jedna od najzanimljivijih stvari predstavljenih na MWC 2019, zahvaljujući super brzoj 5G konekciji, potpuno novom Leica nizu kamera i fleksibilnom OLED ekranu. Trusted Reviews nudi recenzije najnovije elektronike, IT i računarskih proizvoda, vesti o tehnološkoj industriji, analize i lansiranje proizvoda. Ona privlači 23,3 miliona čitatelja.

TechAdvisor  je dodelio HUAWEI Mate X telefonu nagradu “Best in Show”, rekavši da je Huawei “napravio tehnološko čudo” zbog svog vitkog dizajna i moćnog 5G čipseta. TechAdvisor je globalna IDG publikacija koja nudi stručnu pomoć i savete, uključujući vesti, hardverske kritike, forume i još mnogo toga. Njega posećuje oko 21,45 miliona čitalaca.

Android Authority odao je HUAWEI Mate X telefonu priznanje „Best of MWC 2019“, rekavši da je to inovativno čudo, sa impresivnim brzim punjenjem i prelepim ekranom. Android Authority pruža vesti, savete i recenzije o svim Android uređajima, i ima 20,2 miliona čitalaca mesečno.

Pocket-lint je “zadivljujućem” HUAWEI Mate X telefonu dodelio nagradu “Best of MWC 2019”, zahvaljujući “elegantnom hardveru” i “inteligentnom” dizajnu koji se ističe. Pocket-lint je najveći sajt za recenzije i nezavisne vesti o gedžetima u Velikoj Britaniji i ima 17,7 miliona čitalaca mesečno.

BGR je nagradio HUAWEI Mate X sa nagradom "Best of MWC", pohvalivši pametni telefon za ekran, koji "izgleda neverovatno". Izuzetno tanak uređaj je dobio posebne pohvale zbog svog izgleda, kao i "neverovatno brze" SuperCharge tehnologije. BGR je internet stranica koja pokriva teme kao što su potrošački gedžeti, zabava, igre i nauka. Ima 17,5 miliona čitalaca.

Android Police je nagradio HUAWEI Mate X nagradom “Best of MWC 2019”.  Posebne pohvale dobila je tehnologija "ludo brzog" punjenja, a jednostavnost držanja ovog telefona bila je takođe naglašena kao značajna prednost. Android Police se fokusira na sve vesti, recenzije i ponude vezane za Android i posećuje ga 13,7 miliona ljudi mesečno.

Expert Reviews je dodelio nagradu HUAWEI Mate X pametnom telefonu “Best of MWC 2019”, pohvaljujući njegov “impresivan” ekran i naglašavajući da sklopivi uređaj “predstavlja značajan razvitak u dizajnu pametnih telefona”. Expert Reviews pruža nezavisne recenzije tehnoloških proizvoda,  zasnovanih na detaljnim testiranjima, kako bi potrošačima pomogao da pronađu savršene proizvode za kupovinu. On privlači 7 miliona jedinstvenih mesečnih posetilaca.

Android Headlines nagradio je HUAWEI Mate X pametni telefon “Best of MWC 2019” zbog jedinstvenog “Falcon Wing“ dizajna i zadivljujućeg načina preklapanja. Android Headlines je globalna web stranica posvećena Android vestima i recenzijama o tehnologiji, kao i poslovnim temama. On dostiže 3,83 miliona čitalaca.

SlashGear je nagradio HUAWEI X nagradom „Editor's Choice“ zbog „zapanjujuće tankog“ dizajna, napomenuvši da „čak i izvan 5G pokrivenosti, telefon ipak treba da bude wow“. SlashGear pokriva teme iz sveta tehnologije, nauke, automobilske industrije, igara i zabave, i ima 3,2 miliona posetilaca mesečno.

Ubergizmo dodelio je HUAWEI Mate X nagradu “Best of MWC 2019”. Pametni telefon je dobio pohvalu za inteligentan dizajn, koji omogućava da telefon bude izuzetno tanak, bez ugrožavanja performansi. Ubergizmo je američki sajt, orijentisan ka recenzijama i vestima iz sveta tehnologije, sa 2,9 miliona posetilaca mesečno.

FoneArena proglasila je HUAWEI Mate X za “Best of MWC 2019” zahvaljujući njegovom izvanrednom dizajnu I moćnim mogućnostima punjenja. FoneArena je vodeći nezavistan portal iz Indije koji beleži 2.77 miliona jedinstvenih poseta mesečno.

T3 dodelio je HUAWEI Mate X “Innovation Award,” I proglasio Huawei za “pionira u oblasti 5G savitljivih telefona” I posebno pohvalio pristupačnost, kvalitet i praktičnost, rekavši da će telefon sigurno privući mnogo više od tehničkih entuzijasta i, u kombinaciji sa snagom koju će 5G mreže imati u transformaciji načina na koji koristimo naše lične mobilne uređaje. ”T3 pokriva vesti o najnovijim gadgetima i tehnologiju. Vesti, recenzije, vodiči kupaca i mogućnosti za pametne telefone, prenosive računare, audio, igre, fitness i drugo. T3 beleži 1,78 miliona jedinstvenih mesečnih posetilaca.

TechnoBuffalo nagradio je HUAWEI Mate X nagradom “Best of MWC 2019”. Inovativni sistem kamera koji omogućava korisnicima da vide sebe na ekranu prilikom snimanja selfija je pohvaljen kao i "jedinstveni" ekran. TechnoBuffalo je vodeća tehnološki medij sa fokusom na korisničke uređaje. Mogu se pohvaliti sa 1,1 milion pregleda tokom jednog meseca.

Mr. Mobile je proglasio HUAWEI Mate X za “Best of MWC 2019” zbog svog zapanjujućeg dizajna i uzbudljivih inovacija. Mr. Mobile samo daje jednu nagradu tokom MWC za najbolji proizvod - tako da je ovo veoma prestižna nagrada koja prepoznaje Huawei i HUAWEI Mate X kao najbolje predstavljeno na MWC sajmu. Mr. Mobile je uticajni recenzent mobilne tehnologije koji ima preko 747K pratilaca na svom YouTube kanalu.

Gearbrain je “Best of MWC 2019” nagradu dodelio HUAWEI Mate X telefonu, za zadivljujući displej ovog modela i jedinstvenu formu, navodeći da je “industrija pametnih telefona ove nedelje dobila injekciju prave energije.” Gearbrain je američko izdanje koja pruža savete i preporuke o novim uređajima. Ima 437.000 mesečnih posetilaca.

Talk Android je dodelio “Best of MWC 2019”nagradu HUAWEI Mate X telefonu, zahvaljujući njegovim “najboljim u klasi” kamerama, 5G mogućnostima i dugotrajnoj bateriji, zaključivši da telefon svakako ima “X faktor”. Talk Android pokriva sve u vezi sa Android-om i Google-om i mesečno ima više od 406.000 čitalaca.

GadgetMatch je nagradio HUAWEI Mate X telefon sa “Best of MWC 2019” nagradom zbog ergonomske zakrivljenosti, jedinstvenog dizajna, moćne baterije i mogućnosti punjenja. GadgetMatch je vodeća medijska kompanija sa više platformi, koja pruža tehnološke novosti, kritike i video sadržaje kako bi pomogla korisnicima da pronađu uređaje koji odgovaraju njihovim potrebama. Ima 309.673 čitalaca na mesečnom nivou.

Techaeris je na MWC 2019, prvom savitljivom 5G mobilnom telefonu, HUAWEI Mate X dodelio nagradu "Best of MWC", zahvaljujući bateriji “velikog kapaciteta” od 4500mAh, 5G mogućnostima i zadivljujućem dizajnu. Techaeris za svojih 307.000 čitalaca pruža najnovije vesti iz sveta potrošačke tehnologije, kao i recenzije.

Gear Diary prepoznao je HUAWEI Mate X kao “Best of MWC 2019”, uz napomenu da ga njegov “veličanstveni” FullView ekran, dugotrajna baterije i 5G mogućnosti čine “spektakularnim primerom pravog savitljivog telefona” koji svojim korisnicima pruža lako razumljive informacije o tehnologiji. Ima 149.840 čitalaca.

Big Tech Question (BTQ)  dodelio je telefonu HUAWEI Mate X nagradu “Best of MWC 2019”, I nazvao ovaj model “zapanjujućim delom inženjeringa” i “vrhunskim telefonom”. Big Tech Question je forum za sve tehnologije, i ima 105.000 mesečnih posetilaca.

GeekSpin proglasio je HUAWEI Mate X za „Best of MWC 2019“, ističući „sofisticirani“ dizajn savitljivog uređaja, „brilijantne“ kamere i dugotrajne bateriju. GeekSpin deli najnovije informacije o trendovima u tehnologiji i načinu života sa više od 54.600 čitalaca mesečno.

TechBox dodelila je HUAWEI Mate X telefonu "Top Innovation" nagradu za zadivljujući dizajn, jedinstven ekran i moćne performanse. TechBok je slovačka publikacija koja objavljuje najnovije vesti o tehnologiji i gadžetima, kao i detaljne kritike.

MyPhone je počastvovao HUAWEI Mate X nagradom “Most Innovative Product MWC 2019.” MiPhone je grčki portal o mobilnim telekomunikacijama, sa aktivnim forumom, pregledom najnovijih mobilnih telefona i tehničkim dokumentima i člancima.

IT World Canada uvrstio je HUAWEI Mate X u svoju listu “Best Foldable Smartphones at MWC 2019”, nazivajući uređaj „trenutnim šampionom u tankoći“ i „telefonom prekrasnog izgleda“. IT World Canada pokriva najnovije tehnološke vesti iz regiona i ima 216.000 mesečnih posetilaca.

Mashable uvrstio je HUAWEI Mate X  na listu “Best Tech at Mobile World Congress 2019” rekavši da je uređaj “najbolji savitljivi telefon na MWC”. Mashable je uticajna tehnološka publikacija koja ima 28 miliona posetilaca mesečno.

Stuff je uvrstio HUAWEI Mate X u svoju listu „MWC 2019 Awards“ nazivajući uređaj „pametnim telefonom koji menja igru“. Stuff pokriva najnovije vesti i video snimke i ima 2,8 miliona posetilaca mesečno.

12 nagrada koje je HUAWEI MateBook X Pro osvojio do sada:

TechRadar je HUAWEI MateBook X Pro laptopu dodelio “Best of MWC 2019” nagradu za “spajanje performansi sa poletom.” 91-postotni odnos ekrana i tela i “super-oštar” ekran posebno su naznačeni kao najbolje od “pobedničkog dizajna.” TechRadar je online publikacija orijentisana na tehnologiju, sa vestima i recenzijama tehnoloških proizvoda, posebno gedžeta. Ima 47,3 miliona jedinstvenih čitalaca mesečno.

Windows Central je HUAWEI MateBook X Pro dao “Best of MWC 2019” nagradu. Posebno su pohvaljeni "ekstremno tanki" dizajn, kao i moćni CPU i GPU. Windows Central se smatra vodećim izvorom za Windows vesti, koji sadrži recenzije, pomoć i savete, vodiče za kupce, forume i dodatke. Publikacija okuplja 27,2 jedinstvenih posetilaca mesečno.

Trusted Reviews je HUAWEI MateBook X Pro nagradio priznanjem “Best of MWC”. Izneli su da je to "snažan dodatak seriji" sa odličnim ekranom, elegantnim dizajnom. Trusted reviews nudi recenzije najnovije potrošačke elektronike, IT i računarskih proizvoda, novosti u tehnološkoj industriji, analize i lansiranja proizvoda. Okuplja 23,3 miliona čitalaca.

Android Authority nagradio je HUAWEI MateBook X Pro priznanjem “Best of MWC 2019”, hvaleći vrhunske specifikacije laptopa, ekran i hardver. Android Authoriti pruža vesti, savete i recenzije o svemu vezano za Android, i ima 20,2 miliona čitalaca mesečno.

Pocket-lint proglasio je MateBook X Pro pobednikom “Best of MWC 2019”. Uređaj je pohvaljen zbog svog „zapanjujućeg“ dizajna i vrhunskih specifikacija koje ga čine „odličnim za rad i igru u pokretu“. Pocket-lint su najveći nezavisni izvor o gedžetima, kao i sajt sa recenzijama u Velikoj Britaniji i ima 17.7 miliona čitalaca mesečno.

BGR uvrstio je HUAWEI MateBook X Pro u svoju listu “Best of MWC 2019”, govoreći čitaocima da je “zvezda Huawei događaja u nedelju kada su u pitanju laptop računari”, hvaleći nekoliko ključnih poboljšanja u odnosu na prethodnike, uključujući i besprekoran veoma brz wireless most između Windows I Android, zasnovan na NFC-u, za brz i dvosmerni prenos podataka. BGR je internet stranica o tehnologiji koja pokriva teme kao što su potrošački gedžeti, zabava, igre i nauka. Ima 17,5 miliona čitalaca.

BestProducts.com je nagradio je HUAWEI MateBook X Pro svojim “Best of MWC 2019” priznanjem zbog izgleda, snage i praktičnosti i naveo da će “iznenaditi svoje konkurente.” BestProducts.com sadrži najnovije recenzije proizvoda i dnevno ima 4 miliona korisnika.

SlashGear je počastvovao HUAWEI MateBook X Pro nagradom "Editor's Choice", navodeći da "Huawei želi da poveća svoju konkurentnost novim MateBook X Pro 2019," sa istim stilom, ali bržom tehnologijom. SlashGear pokriva tehnologiju, nauku, automobilsku industriju, igre i zabavu, a mesečno ima 3,2 miliona posetilaca.

Ubergizmo je nagradio HUAWEI MateBook X Pro priznanjem “Best of MWC 2019” , osvrćući se na ažurirane mogućnosti povezivanja, uključujući Huawei Share. Impresivne performanse zvuka i ekran su takođe naglašeni. Ubergizmo je američki medij i pruža tehnološke recenzije i vesti za 2,9 miliona posetilaca mesečno.

GadgetMatch je laptopu HUAWEI MateBook X Pro dodelio “Best of MWC 2019” nagradu zbog impresivnih specifikacija i gomile novih 'magičnih' karakteristika. GadgetMatch je vodeća medijska kompanija sa više platformi koja pruža vesti o tehnologiji, recenzije i video sadržaje, kako bi pomogla korisnicima da pronađu uređaj koji odgovara njihovim potrebama. Mesečno ima 309,673 čitalaca.

Mashable je HUAWEI MateBook X Pro uvrstio na svoju listu “Best Tech at Mobile World Congress 2019”” rekavši da je “jedan od najboljih laptopa 2018. godine ove godine još bolji.” Mashable je uticajna tehnološka publikacija koja ima 28 miliona posetilaca mesečno.

Stuff je uvrstio je HUAWEI MateBook X Pro na svoju listu „MWC 2019 Awards“, I naveo „Ono što je zaista važno je povećanje snage, kao i dodavanje OneHop funkcionalnosti koja vam omogućava insta prebacivanje reči, fotografija i dokumenata.“ Stuff pokriva najnovije vesti i video snimke i ima 2,8 miliona posetilaca mesečno.

Tri nagrade koje je HUAWEI MateBook 14 osvojio do sada:

TechAdvisor proglasio je HUAWEI MateBook 14 za “Best of MWC 2019”, zbog “znatno jače mogućnosti povezivanja”, quad-mikrofon aranžmana, što ga čini pogodnijim za video pozive sa više učesnika. TechAdvisor je globalna IDG publikacija koja nudi stručnu pomoć i savete, uključujući vesti, recenzije hardvera, forume i još mnogo toga. Dostiže do 21,45 miliona čitalaca.

Expert Reviews je laptopu HUAWEI MateBook 14 dodelio nagradu “Best of MWC 2019”, navodeći njegov “impresivan” ekran i naglašavajući da savitljivi uređaj “predstavlja značajan napredak u pogledu dizajna pametnih telefona.” Expert Reviews obezbeđuje nezavisne recenzije tehnologije zasnovan na detaljnim testiranjima, kako bi se potrošačima pomoglo da pronađu savršene proizvode za kupovinu. Okuplja 7 miliona jedinstvenih posetilaca mesečno.

Big Tech Question (BTQ) nagradio je HUAWEI MateBook 14 priznanjem “Best of MVC 2019”, zbog tankog dizajna i moćnih performansi. Big Tech Question je forum za sve tehnologije, i mesečno ima 105.000 posetilaca.

Pored toga, HUAWEI Mate 20 Pro osvojio je nagradu “Best Smartphone – Judges’ Choice” na Glomo Awards, zahvaljujući snažnim performansama, izvanrednom sistemu kamere, dugom trajanju baterije, inovativnim rešenjima za punjenje i upečatljivom dizajnu. Nagrade Glomo su zvanični program nagrada Svetskog mobilnog kongresa (MWC), koji slavi najbolje inovacije iz protekle godine.

Izvor: Huawei

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Huawei Mate X osvojio GLOMO nagradu za najbolji povezani mobilni uređaj

Samsung Galaxy S10 na testu izdržljivosti (video)

10104
10105
10106
10107
10108
10109