Greška

Došlo je do greške.

Huawei nudi produženu garanciju za sve svoje uređaje

30.03.2020 18:54 | 3 Biznis IT
Huawei nudi produženu garanciju za sve svoje uređaje


Saopštenje za javnost

Kompanija Huawei odlučila je da u odnosu na novonastalu situaciju, pruži još jedan vid podrške svojim korisnicima. Pored usluge „Od vrata do vrata“, Huawei je obezbedio korisnicima besplatan produžetak važenja garancije. Za sve Huawei uređaje, uključujući Bluetooth slušalice, računare, tablete, prenosive, audio i ruter uređaje čija originalna garancija ističe u periodu od 15. marta do 15. juna 2020. godine, garancija će biti produžena do 15. juna 2020. godine.

Sistem pogodnosti biće ažuriran tokom marta 2020. Ukoliko uređaj odgovara gore navedenim uslovima, garancija će se automatski produžiti do 15. juna 2020. godine.

U želji da motiviše što veći broj ljudi da ostane kod kuće, kompanija Huawei pokrenula je i uslugu „Od vrata do vrata“. Tokom trajanja ove usluge, ukoliko je vaš telefon pod garancijom, kurir će doći i beskontaktno preuzeti telefon. Nakon servisiranja, telefon će biti dezinfikovan, zapakovan i vraćen – potpuno besplatno.

*Napomena: Huawei zadržava pravo da ne pruži navedenu uslugu u predviđenom roku ili je ne pruži uopšte usled eventualnih ograničenja u kretanju uvedenih od strane Vlade Republike Srbije.

Izvor: Huawei

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Buzz Neregistrovan korisnik
Bravo Huawei! Iako su imali problema sa Guglom, uzvratili su udarac. Malo ko bi u sred krize uradio ovako nesto. Way to go!
MatejaN Neregistrovan korisnik
Vrlo korisna informacija! Oduvek sam voleo ovaj brend!

Honor 30S predstavljen sa Kirin 820 5G čipsetom, četiri kamere

Huawei omogućava uslugu 'Od vrata do vrata'

10604
10605
10606
10607
10608
10609