Greška

Došlo je do greške.

Huawei najavljuje pametne naočare sa zamenljivim sočivima koje pokreće HarmonyOS

16.12.2021 18:53 | 0 Mobile
Huawei najavljuje pametne naočare sa zamenljivim sočivima koje pokreće HarmonyOS

 

Huawei se sprema da 23. decembra (sledećeg četvrtka) lansira novu kolekciju gadžeta. Ovo uključuje stilski Huawei P50 Pocket, Huawei Watch D i druge uređaje, ali i par pametnih naočara. Sada su pametne naočare novi trend u tehnološkim kompanijama, ali postoji nekoliko različitih vrsta.

Neki su više za AR naočare, drugi sa kamerama, treći su za slušalice u ramu naočara. To je slučaj i sa Huawei pametnim naočarima, koje imaju zvučnike koji provode vibracije do kosti u slepoočnicama. Naočare će pokretati ugrađenu verziju HarmonyOS-a, verovatno da bi omogućile glasovne komande i integraciju sa drugim Harmony kompatibilnim gadžetima.

 

 

Zanimljiva karakteristika naočara je da se oba sočiva mogu zameniti kao jedna celina, pri čemu se prednja ploča zakači za okvir pomoću magneta. Interesantno rešenje jer omogućava da isti pametni hardver koristi naočare za čitanje, kao i naočare za sunce, piše GSM Arena.

Huawei već ima dve generacije pametnih naočara u portfoliu, obe u saradnji sa Gentle Monster. Čini se da je ovaj novi model proizvode samo kao Huawei, bez učešća modnog brenda.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Procureli renderi OnePlus Nord 2 CE otkrivaju dizajn koji deli sa Oppo Reno7 SE

Šta može Xiaomi P1E Android 4K TV?

10104
10105
10106
10107
10108
10109