Greška

Došlo je do greške.

Huawei MediaPad M7 renderi pokazuju prvi tablet sa punch-hole ekranom

20.10.2019 15:10 | 0 Mobile
Huawei MediaPad M7 renderi pokazuju prvi tablet sa punch-hole ekranom


Huawei sprema tablet sa punch-hole displejom, prema saznanjima sajta 91mobiles, čije informacije stižu od pouzadanog izvora. Ovo će biti prvi put da se punch-hole dizajn koristi na tabletu. Naravno, radi se o otvoru u ekranu u koji je smeštena selfi kamera (kao kod telefona).


Izvor takođe sugeriše da se tablet interno naziva "Marx", ali to svakako neće biti prodajno ime tableta. Huawei Marx će podržavati kompanijinu pametnu, magnetnu tastaturu i M-Pen stylus. Ovo znači da je Marx najverovatnije naslednik MediaPad M6 modela i mogao bi nositi naziv MediaPad M7.

huawei2_208.jpg


Huawei MediaPad M7 renderi pokazuju da je kompanija uspela da načini okvir oko ekrana tanjim, a uklonjen je senzor otiska prsta. Ovo bi moglo značiti da tablet ima in-display čitač otiska. Na poleđini je vidljiv kamera modul sa dva senzora i LED blicem. Tablet ima i USB-C port, dok sudbina 3.5mm priključka nije poznata. Marx je na renderima vidljiv u crnoj i beloj boji.

Informacije o specifikacijama su šture, ali se očekuje da će Huawei MediaPad M7 imati Kirin 990 čipset, do 8GB RAM-a, do 256GB skladišnog prostora i veliku bateriju.

Izvor: 91mobiles

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Twitter testira tamni mod za Android platformu i OLED ekrane

Huawei Nova 5z zvanično predstavljen

10104
10105
10106
10107
10108
10109