Greška

Došlo je do greške.

Huawei Mate Xs bi mogao biti jeftiniji nego Mate X

16.01.2020 12:05 | 0 Mobile
Huawei Mate Xs bi mogao biti jeftiniji nego Mate X


Huawei bi u martu trebalo da predstavi svoj naredni fleksibilni telefon. Kako i naziv uređaja sugeriše, Mate Xs neće biti u potpunosti nov proizvod i predstavljaće unapređeni Mate X. Već smo saznali da će koristiti HiSilicon Kirin 990 čipset sa 5G podrškom, a sada je tu još novih detalja.

Mate Xs bi, prema navodima iz Kine, mogao biti jeftiniji od Mate X modela. Ovo bi bio rezultat poboljšanja u procesu proizvodnje ekrana, jer je ekrana Mate Xs modela lakši za kreiranje od onog za Mate X.
 
Pored navedenog, Mate Xs bi trebalo da ima poboljšani dizajn šarke i jači displej. Prema navodima izvora, Huawei je načinio brojna poboljšanja dizajna za Mate Xs u odnosu na njegovog prethodnika. Šarka je stabilnija, savitljivi ekran je izdržljiviji, a sam telefon će biti manji od Mate X modela ali će zadržati istu veličinu displeja.

 

Povezana vest: Huawei Mate Xs sertifikovan, imaće 65W opciju punjenja


Huawei takođe sprema još jedan savitljivi telefon, koji se očekuje tokom druge polovine godine. Za sada nije poznato da li će uređaj zadržati ukupan koncept Mate X i Mate Xs modela, ili će implementirati nešto drugačije.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Microsoftov Chromium Edge pregledač je dostupan za preuzimanje

Logitech ERGO K860 je jedinstvena, ergonomska tastatura

10104
10105
10106
10107
10108
10109