Greška

Došlo je do greške.

Huawei Mate Xs 2 biće lansiran 28. aprila

22.04.2022 13:46 | 0 Mobile
Huawei Mate Xs 2 biće lansiran 28. aprila

 

Huaveijev sledeći sklopivi pametni telefon bi trebalo da bude objavljen vrlo brzo, a proizvođač je na društvenim mrežama objavio da planira da bude domaćin predstavljanja Mate Xs 2, 28. aprila.

Ovo će biti model koji prati Mate X2, iako ime sugeriše da bi mogao da se nastavi u duhu prvih Mate Xs. Pod tim mislimo, to bi mogla biti revidirana, malo poboljšana verzija Mate X2. Ili, to bi mogla biti moćnija verzija Mate Xs-a, koji je sasvim drugačiji uređaj, jer ima veliki, fleksibilni ekran koji se obavija oko spoljašnje strane telefona.

Međutim, to je samo nagađanje sa naše strane, zasnovano isključivo na tome koliko je Mate Xs bio sličan prvom Mate X uređaju na sklapanje. Nažalost, svedeni smo na nagađanja jer je o samom uređaju vrlo malo informacija do sada.

 

Pogledajte još: HarmonyOS 3.0 dolazi u septembru, prva beta verzija biće predstavljena sledećeg meseca

 

Jedina stvar u koju možemo biti prilično sigurni je da će to biti telefon na sklapanje, verovatno u stilu knjige sa velikim unutrašnjim ekranom i uskim ekranom spolja, ili - kao što je pomenuto - sa velikim ekranom okolo.

Napori Huaweija na tržištu pametnih telefona, naravno, bili su ozbiljno ometeni ograničenjima i gubitkom ključnih odnosa u okviru ovog pitanja. Ovo je značilo ogromno smanjenje rada u smislu proizvodnje telefona.

To je takođe dovelo do toga da su nekim telefonima potrebni meseci za lansiranje van Kine, dok neki uređaji uopšte nisu objavljeni na zapadnim tržištima. S obzirom da je ovo lansiranje najavljeno na Weibo-u, sumnjamo da će isto biti i za Mate Xs 2, prenosi Pocket-Lint.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Lexus konačno predstavio dugo najavljivani električni SUV RZ 450e

Elon Musk kaže da je obezbedio 46,5 milijardi dolara za finansiranje ponude na Tviteru

10104
10105
10106
10107
10108
10109