Greška

Došlo je do greške.

Huawei FreeBuds Pro 2 – elegantne slušalice sa kristalno čistim zvukom

27.07.2022 14:28 | 0 Biznis IT
Huawei FreeBuds Pro 2 – elegantne slušalice sa kristalno čistim zvukom

Kompanija Huawei je uvek tu da osluškuje potrebe svojih korisnika i isprati ih u svakoj životnoj situaciji. Nove slušalice Huawei FreeBuds Pro 2 su odličan izbor jer će vas učiniti modernim i primećenim, dok ostajete u toku sa svim planovima koje imate tokom dana.

Zvuk koji obećava nezaboravno iskustvo

Često se dešava da se nalazimo u gužvi na ulici, u prevozu ili bučnoj kancelariji pa nam je onemogućeno da jasno čujemo svog sagovornika ili pesmu koju slušamo. Ovaj problem je lako rešiti uz Huawei FreeBuds Pro 2. Ove slušalice su vaš idealan izbor jer maksimalno smanjuju ambijentalnu buku pa bez problema ostajete fokusirani na sve što u tom trenutku slušate.

HuaweiFreeBudsPro2_1.jpg 

Huawei FreeBuds Pro 2 imaju inovativni režim koji dodatno olakšava svakodnevno funkcionisanje. Ukoliko želite da izbegnete buku u svom spoljašnjem okruženju, jednostavno možete aktivirati noise cancelation opciju za utišavanje spoljašnjih zvukova. Ipak, ukoliko dok slušate muziku želite da se uključite u razgovor sa onima oko vas, ove slušalice imaju mogućnost isticanja ljudskih glasova tako da nećete morati da skidate slušalice ili ručno utišavate muziku, a moći ćete neometano da učestvujete u konverzaciji sa prijateljima ili kolegama u kancelariji. Takođe, javljanje na telefon možete obaviti samo dodirom slušalica, čime se izbegava nepraktično traženje telefona po torbi.

Uživajte u danu ispunjenim muzikom

Ako želite da vaše raspoloženje bude na visokom nivou i da vam ne manjka pozitivne energije, iskustvo koje ove slušalice pružaju je kao da se nalazite na koncertu vašeg omiljenog pevača ili pevačice. Podešavanje basa, čistog glasa, a posebno jačine prevlačenjem prsta preko slušalice - će vam omogućiti da jednostavno uskladite muziku sa raspoloženjem i planovima. Dual Sound i Hi-Res tehnologije pružaju realističan i čist zvuk, pa ćete, na primer, novi film moćnih zvučnih efekata mnogo bolje doživeti. Kvalitetno audio iskustvo dolazi sa režimom za igru koji je rešio problem kašnjenja zvuka. Vaš uspeh u video igri neće više biti ograničen, već ćete biti glavni igrač, a možda i pobednik, uz adekvatnu zvučnu podršku koja prati svaki potez.

A ono što nam je svima značajno je baterija, jer smo se barem jednom našli u situaciji da se neki od uređaja isprazni baš u trenutku kad nam je najpotrebniji. Sa Huawei FreeBuds Pro 2, to se neće desiti. Standardno kvalitetna baterija Huawei uređaja je prisutna i u ovom slučaju. Jednim punjenjem mogu obezbediti od 7 do 30 sati slušanja, a ono što oduševljava je elegantno kućište koje može da ih dopuni. Možete bez brige napustiti stan i krenuti u ispunjavanje planiranih dnevnih obaveza. Ove slušalice će vas pratiti od odlaska na jutarnje trčanje, preko dnevnih sastanaka i razgovora sa prijateljima, do odlaska u večernju šetnju sa kućnim ljubimcem uz omiljene numere.

HuaweiFreeBudsPro2lifestyle.jpg

Futuristički dizajn i mobilnost

Lako prenosive i estetski usklađene, Huawei FreeBuds Pro 2 su elegantan i praktičan saputnik. Keramičko bela, srebrno plava i srebrno crna su boje u kojima su ove slušalice dostupne, tako da ćete lako uklopiti uz odevnu kombinaciju koju ste odabrali za taj dan. Njihov  jedinstven premaz i kompaktan dizajn ih čine pravim modnim detaljem. Možete da ih nosite podjednako uz prefinjena poslovna odela i uz udobnu sportsku kombinaciju. Vaše je samo da odaberete najdražeg pevača ili grupu, pustite pesmu i sa osmehom se upustite u dan. Huawei FreeBuds Pro 2 možete kupiti online putem huaweshop.rs ili u Huawei prodavnicama.


Saopštenje za javnost

Smešna strana Bencha #03 - Blupersi za svačiji džep

Redmi K50S Pro će fotografisati glavnom kamerom u 200 MP rezoluciji

10604
10605
10606
10607
10608
10609