Greška

Došlo je do greške.

Huawei FreeBuds 4: Zadivljujući kvalitet zvuka i adaptivno aktivno poništavanje šuma

02.08.2021 13:02 | 0 Mobile
Huawei FreeBuds 4: Zadivljujući kvalitet zvuka i adaptivno aktivno poništavanje šuma


Saopštenje za javnost

Novi član Huawei FreeBuds porodice, slušalice Huawei FreeBuds 4, odlikuju se open-fit dizajnom, komforom prilikom nošenja, zvukom visoke rezolucije i prvim ikada adaptivnim aktivnim poništavanjem šuma (eng. Adaptive Ear Matching (AEM) active noise cancellation). Huawei FreeBuds 4 uživanje u omiljenoj muzici podižu na viši nivo, zahvaljujući inovacijama i pristupu orijentisanom na poboljšanje korisničkog iskustva. Od danas su dostupne u prodaji i kod nas.

Unapređenja koja postavljaju standarde

Tehnologija aktivnog poništavanja šuma (ANC) poboljšana je inovacijama kako u oblasti hardvera tako i u oblasti softvera. Stoga su slušalice Huawei FreeBuds 4 prve slušalice open-fit dizajna koje upotrebljavaju jedinstvenu Adaptive Ear Matching tehnologiju. To znači da one automatski detektuju oblik uha korisnika i uslove slušanja, na osnovu čega određuju podešavanja za svaku osobu i svaku situaciju pojedinačno.

Kvalitet reprodukcije uz snažan bas

Huawei FreeBuds 4 koriste kompozitnu dijafragmu od polimera tečnog kristala (eng: Liquid Crystal Polymer), koja podržava frekvencijski opseg u intervalu do 40kHz. Rade sa dinamičkim drajverom od 14.3 mm. Rezultat je zvuk visoke rezolucije sa bogatim i punim visokim tonovima. Slušalice Huawei FreeBuds 4 odlikuje i novi sistem koji poboljšava bas, pojačavajući njegov efekat u odnosu na ranije modele.

Brzo punjenje i višesatno trajanje

U zavisnosti od toga da li je uključeno aktivno poništavanje šuma Huawei FreeBuds 4 donose 2.5 sata neprekidne reprodukcije, ako je ANC opcija aktivna, odnosno četiri sata ukoliko nije. U kombinaciji sa kućištem za punjenje muziku možete slušati čak 22 sata, bez pauze. Takođe, vodeća tehnologija brzog punjenja omogućiće vam 2.5 sata uživanja u zvuku nakon samo 15 minuta punjenja.

Udobnost kao imperativ

Imajući na umu komfor, dizajn Huawei FreeBuds 4 slušalica odlikuje zakrivljenost koja dovodi do boljeg stajanja u uhu, dok niz optimizacija omogućava ugodnije iskustvo nošenja. Stoga su slušalice neosetne, a njihov izgled upečatljiv. Kućište slušalica je simetrično i ovalno. Pritom je 6.3% manje i 20.8% lakše od kućišta prethodnog modela, obzirom da ima svega 21.2 mm i da teži 18g.

Mogućnost istovremenog povezivanja više uređaja

Nove Huawei FreeBuds 4 omogućavaju istovremeno povezivanje dva uređaja sa slušalicama, bez obzira da li su ti uređaji pametni telefon, tablet, računar, pametni displej ili bilo koji drugi pametni u ređaj. U praksi ovo korisnicima omogućava da, primera radi, slušaju muziku sa svog novog pametnog sata, ali i odgovore na poziv koji im istovremeno stiže na telefon. U tom slučaju, kada telefon zazvoni muzika sa sata se pauzira da bi smo joj se ponovo vratili nakon obavljenog razgovora.

Izvor: Huawei

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


ASRock predstavlja Radeon RX 6600 XT Challenger seriju grafičkih karti

Apple planira da do novembra 2022. godine kompletira prelazak na Apple Silicon

10104
10105
10106
10107
10108
10109