Greška

Došlo je do greške.

Huawei AppGallery i SofaScore pokreću takmičenje u čast Evropskog prvenstva u fudbalu

08.06.2021 18:45 | 0 Software/Web
Huawei AppGallery i SofaScore pokreću takmičenje u čast Evropskog prvenstva u fudbalu


Saopštenje za javnost

Huawei, vodeća globalna tehnološka kompanija, udružuje snage sa SofaScore, popularnom aplikacijom za rezultate uživo, u cilju  pokretanja fudbalskog takmičenja Pick’em. Učestvovanjem u igri, 50 srećnih takmičara biće u prilici da osvoji potpuno novi HUAWEI WATCH 3 Pro, koji je kompanija predstavila prošle nedelje.
 
Najnoviji Huawei vodeći pametni sat HUAWEI WATCH 3 serije ima zakrivljeni stakleni ekran i kućište od nerđajućeg čelika. Sa njega mogu da se upućuju i primaju telefonski pozivi i radi nezavisno od pametnog telefona, neometano se prebacujući između telefona i sata. Kada izađete na trčanje, sat može bez problema da pređe u samostalni režim, bude uparen sa FreeBuds bežičnim slušalicama i možete uživati u slušanju muzike iz HUAWEI Music, bez korišćenja pametnog telefona.

h2_139.jpg

Kako bi učestvovali u Pick’em takmičenju, korisnici SofaScore mreže treba prvo da odaberu raspored timova u šest grupa. Zatim treba da odaberu svog predviđenog pobednika iz sledeće runde pre nego što stignu do nokaut faze u kojoj će morati da se izaberu timovi koji prođu sve do finala i konačnog pobednika.

SofaScore unapređuje korisničko iskustvo ljubitelja sporta pružajući detaljne sportske podatke i analitiku u realnom vremenu sa sportskih događaja, liga i šampionata širom sveta. Dostupan je na preko 30 jezika i pokriva više od 20 sportskih disciplina. Ima preko 20 miliona aktivnih korisnika mesečno.

Aplikacija SofaScore dostupna je na AppGallery i po prvi put je dostupna za preuzimanje kao aplikacija na HUAWEI WATCH 3 seriji pametnih satova. Uz WATCH 3 seriju, korisnici sada mogu da preuzimaju aplikacije trećih strana i pristupaju im putem AppGallery. Huawei prodavnica aplikacija može se pristupiti iz glavnog menija na satu, gde korisnici mogu ili da istražuju istaknute i predložene aplikacije ili da ih jednostavno pretražuju direktno sa pametnog sata.

h3_52.jpg


Kampanja Pick’em dostupna je korisnicima putem funkcije Buzzer u aplikaciji SofaScore i na SofaScore web sajtu. Šansu da osvoje najnoviji pametni sat kompanije Huawei neće biti dostupna samo korisnicima AppGallery, već će se takmičenje prikazivati i u aplikaciji SofaScore ali i u drugim prodavnicama aplikacija.

Huawei takođe dodaje privremenu funkciju u Petal Maps kako bi pomogao ljubiteljima fudbala da pronađu najbolja lokalna mesta za gledanje fudbalskih utakmica, kao i da lociraju stadione koji su domaćini utakmica. Funkcija će prikazivati fudbalske ikonice na mapi koja označava sportske barove, a ova funkcija biće aktivna sredinom juna kroz namenski baner unutar Petal Maps.

„Znamo koliko je aplikacija SofaScore popularna na Huawei AppGallery, što pokazuje fantastično korisničko iskustvo ljubitelja sporta. S toga, želimo da upravo njih uključimo u uzbudljive fudbalske događaje koji nam predstoje ovog leta i pružimo im mogućnost da osvoje jedan od naših najnovijih satova iz HUAWEI WATCH 3 serije“, rekao je Derek Yu, Huawei CEE & Nordic iz kompanije Huawei Consumer Business Group.

Predstavljen prošle nedelje, HUAWEI WATCH 3 dolazi u Active, Classic i Elite verziji, dok HUAWEI WATCH 3 Pro dolazi u Classic i Elite izdanju. HUAWEI WATCH 3 SERIJA u Srbiji će biti dostupna od jula 2021. godine.

Izvor: Huawei

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


OnePlus radi na telefonu sa Dimensity 1200 čipom

Google Pixel Fold se očekuje krajem ove ili početkom sledeće godine

10504
10505
10506
10507
10508
10509