HTC, Sony i LG prebacuju fokus na smartfone srednje klase

Kompanije HTC, Sony i LG će po svemu sudeći prebaciti svoj fokus ka smartfonima srednje klase sa cenom između 300 i 400 dolara, a sve zbog tržišnog zasićenja u high-end sektoru, navode industrijski izvori. HTC je nedavno otkrio svoj flagship model u srednjoj klasi, HTC Desire 816 i uskoro će početi da rek

Kompanije HTC, Sony i LG će po svemu sudeći prebaciti svoj fokus ka smartfonima srednje klase sa cenom između 300 i 400 dolara, a sve zbog tržišnog zasićenja u high-end sektoru, navode industrijski izvori. HTC je nedavno otkrio svoj flagship model u srednjoj klasi, HTC Desire 816 i uskoro će početi da reklamira ovaj model u Kini, u saradnji sa tamošnjim operaterima. Ovaj telefon će se na tržištu Kine prodavati po ceni od oko 290 dolara. Sony će takođe otpočeti sa marketingom svog flagship modela srednje klase Xperia M2 u aprilu, dok LG na ovom polju nudi G2 mini.  
desire 816

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi