HTC povredio dva Nokijina patenta

U preliminarnoj odluci američke međunarodne trgovinske komisije, sudija je zaključio da je HTC povredio dva Nokijina patenta prilikom proizvodnje svojih uređaja. Ova komisija bi trebalo da donese konačnu odluku u ovom slučaju 23. januara 2014. godine. HTC-ovi uređaji koji su uključeni u Nokijinu tužbu

U preliminarnoj odluci američke međunarodne trgovinske komisije, sudija je zaključio da je HTC povredio dva Nokijina patenta prilikom proizvodnje svojih uređaja. Ova komisija bi trebalo da donese konačnu odluku u ovom slučaju 23. januara 2014. godine. HTC-ovi uređaji koji su uključeni u Nokijinu tužbu su iz linije modela koja je bila predstavljena 2011. godine. Tu se nalaze Amaze 4G, Inspire 4G, Radar 4G, Rezound, Sensation 4G kao i Flyer i Jetstream tableti. Nokia se okrenula ka međunarodnoj trgovinskoj komisiji u SAD jer lakše može da izdejstvuje zabranu ovih proizvoda. Nokijin portparol je samo kratko poručio da je zadovoljan preliminarnom odlukom.  
HTC Nokia tužba

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi