HTC planira da ponudi nekoliko tableta pod sopstvenim brendom i sa HTC Sense softverom

Google je izabrao HTC kao proizvođača za svoj Nexus 9 tablet, ali su se sada pojavile informacije da HTC planira proizvodnju nekoliko tableta pod sopstvenim brendom.

Google je izabrao HTC kao proizvođača za svoj Nexus 9 tablet, ali su se sada pojavile informacije da HTC planira proizvodnju nekoliko tableta pod sopstvenim brendom. Od HTC-a se već neko vreme očekuje povratak na tržšte tableta, tako da ove glasine nisu iznenađujuće. UpLeaks je objavio informaciju da će HTC uskoro lansirati čak tri nova tableta. Jedan od njih će biti baziran na Nexusu 9 (verovatno će doći sa identičnim ili sličnim internim specifikacijama), a koristiće prednosti HTC Sense softvera. Kada su u pitanju druga dva tableta, pretpostavlja se da su u pitanju isti uređaji, od kojih će jedan biti Wi-Fi a drugi LTE model. Više detalja o ovim uređajima sigurno možemo očekivati u dogledno vreme.Izvor: SoftpediaSve informacije u vezi sa kompanijom HTC, možete pogledati na HTC stranici, na Benchmark sajtu

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi