HTC odvaja svoje VR poslovanje

HTC bi trebalo da odvoji svoje poslovanje sa uređajima virutelne realnosti najranije u trećem tromesečju ove godine, navodi kineski Commercial Times

HTC bi trebalo da odvoji svoje poslovanje sa uređajima virutelne realnosti, najranije u trećem tromesečju ove godine, navodi kineski Commercial Times, citirajući predsednicu Šer Vang. Kako dalje navodi isti list, HTC će posedovati 100 posto udela u novoj kompaniji.
HTC je takođe osnovao Vive Studios kako bi razvijao VR sadržaj u svojoj kući, kao i Viveport kanal kako bi promovisao njegovu prodaju. HTC kaže da se udružio sa brojnim maloprodajnim objektima elektronike među kojima su Microsoft i GameSpot u SAD, Dixons, Currys PC World, Scan Computer i Overlockers UK u Evropi kao i Bandai Namco u Japanu.
HTC je nedavno počeo prodaju Vive uređaja u mnogim delovima sveta, a prvi izveštaji kažu da se prodaja odvija dobro. Kompanija HTC je takođe nedavno najavila planove da ubrizga 100 miliona dolara kako bi sprovela poslovni akcelerator program HTC Vive X, koji služi za podsticanje razvoja industrije virtuelne realnosti.
HTC ubrzava razvoj VR industrije
Izvor: Digitimes
Sve informacije vezane za HTC, možete pogledati na HTC stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi