HTC odbacuje navode o prodaji

HTC ovih dana nikako da dođe do predaha. Nakon što su objavili da će treće tromesečje biti slabije od očekivanog, čuveni kineski analitičar kompanije EE Times Alis San objavio je na tamnošnjoj društevnoj mreži neke zabrinjavajuće informacije. Navodno je predsednica HTC-a Šer

HTC ovih dana nikako da dođe do predaha. Nakon što su objavili da će treće tromesečje biti slabije od očekivanog, čuveni kineski analitičar kompanije EE Times Alis San objavio je na tamnošnjoj društevnoj mreži neke zabrinjavajuće informacije. Navodno je predsednica HTC-a Šer Vang odlučila ne samo da odustane od mobilnih telefona, nego i da proda kompaniju, kao i da je već utvrđena cena. I dok je San obično poznat po pouzdanim saznanjima, ovaj trač po svemu sudeći nije tačan. HTC je želeo što pre da prekine sa ovim spekulacijama, te je šef kineskog odeljenja Rej Jan odgovorio na poruku sekretara Mobile China Alliance. Takođe je i Vangova uveravala svoje kolege da HTC neće biti prodat, da bi stiglo nešto kasnije i saopštenje sledeće sadržine: “Usled nekoliko glasina da HTC želi da proda kompaniju, želimo da objavimo da to nije tačno. HTC ostaje posvećen inovacijama i nastavićemo da isporučujemo nove proizvode i dizajne korisnicima”.  
HTC prodaja kompanije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi