HTC najavio UltraPixel kameru za All New HTC One (video)

Kao što vam je već poznato, HTC će održati svoj događaj 25. marta, na kome će predstaviti svoju novu Android uzdanicu. U osnovi, ovaj telefon bi trebalo da bude ažurirana verzija HTC-ovog flagship modela iz 2013. godine, a po svoj prilici je i potvrđena informacija da će biti nazvan All New HTC One.

Kao što vam je već poznato, HTC će održati svoj događaj 25. marta, na kome će predstaviti svoju novu Android uzdanicu. U osnovi, ovaj telefon bi trebalo da bude ažurirana verzija HTC-ovog flagship modela iz 2013. godine, a po svoj prilici je i potvrđena informacija da će biti nazvan All New HTC One. Zahvaljujući seriji teaser video snimaka postavljenih na Youtube, možemo napraviti predstavu o tome šta bi mogao da nam ponudi. Tako nam HTC u najnovijem videu ukazuje na to da možemo očekivati UltraPixel kameru sa zadnje strane, za koju očekujemo da pokaže daleko bolje mogućnosti i kvalitet fotografija nego prethodni model. Pogledajte video…  
All New HTC One kamera

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi