HTC kreira tablet za Google

Google će, po najnovijim informacijama, za prazničnu sezonu izbaciti svoj tablet. Neće se raditi o Android tabletu, već o modelu koji se bazira na pomalo zaboravljenom Google OS-u. On će biti ekskluzivno dostupan kod operatora Verizon. Prema nezvaničnim informacijama, HTC je zadužen za izradu samog tableta. On se bazira na Tegra 2 čipovima

Google će, po najnovijim informacijama, za prazničnu sezonu izbaciti svoj tablet. Neće se raditi o Android tabletu, već o modelu koji se bazira na pomalo zaboravljenom Google OS-u. On će biti ekskluzivno dostupan kod operatora Verizon. Prema nezvaničnim informacijama, HTC je zadužen za izradu samog tableta. On se bazira na Tegra 2 čipovima kompanije Nvidia, podržava multitač ekran rezolucije 1280 x 720 piksela, ima 2 GB RAM memorije, 32 GB interne fleš memorije sa mogućnošću proširenja, kao i podršku za GPS, web kameru, WiFi i 3G…Očekuje se da će tablet postati dostupan 26. novembra, kao i da će njegova cena biti izuzetno mala, ili da se neće naplaćivati uopšte uz određenu kombinaciju sa pretplatničkim ugovorom.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi