HTC i HP zajedno predstavljaju Vive VR gejming PC sistem

HTC se udružio sa kompanijom HP, kako bi kreirao novi VR gejming PC sistem, koji će biti dovoljno jak da podrži Vive igre kao i sam HTC Vive.

HTC se udružio sa kompanijom HP, kako bi kreirao novi VR gejming PC sistem, koji će biti dovoljno jak da podrži Vive igre kao i sam HTC Vive. HP Envy desktop stiže uz Intel Core i5-6400 procesor, 8GB RAM-a i AMD Radeon RX 480 grafičku kartu. Tu je i 128GB SSD i 1TB HDD, kao i Windows 10 operativni sistem. Ceo sistem se prodaje po ceni od 1500 dolara (trenutno je na popustu u pretprodaji), ali kada se uzme u obzir da HTC Vive sam košta 800 dolara, HP Envy gejming PC bi u slobodnoj prodaji praktično koštao 900 dolara. U cenu su uključeni DVD drajv, tastatura i miš, kao i dve dodatne VR igre.Za sada nema informacija o dostupnosti ovog HTC-HP seta za VR, ali se najavljuje da će uskoro biti dostupno još VR-spremnih sistema.Izvor: TweakTown

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi