HTC demantuje izlazak iz smartfon biznisa i najavljuje nove modele

Glasine da će HTC napustiti tržište pametnih telefona, a da će HTC U12 + će biti njihov poslednji pametni telefon, nisu tačne

 
Poznata je činjenica da, nažalost, finansijski momenat kompanije HTC nije baš sjajan. Brojke su preko leta bile u padu, mada je jesen donela nešto bolje rezultate. Naravno, objavljivanje lošijih rezultata je ostavilo prostor za špekulacije. Bilo je glasina da će HTC napustiti tržište pametnih telefona, a da HTC U12 + će biti njihov poslednji pametni telefon.
Sada DigiTimes izveštava da je HTC odbacio te glasine i ponovio činjenicu da je kompanija posvećena “jačanju svog poslovanja sa pametnim telefonima novim modelima koji će biti objavljeni krajem 2018. i početkom 2019. godine”.
Testirali smo: HTC U12+ 
HTC jasno kaže da nema nameru da napusti posao sa pametnim telefonima, jer su mobilni telefoni postali neophodni za današnji život. Proizvođač pametnih telefona ponovio je da će VR igrati ključnu ulogu u budućem razvoju mobilnih uređaja; da zajedno sa AR-om i njihovim najnovijim blokchain telefonom, zajedno sa 5G tehnologijom, čini uzbudljivu budućnost.
HTC je naveo da će u planovima biti više potrošačkih i poslovnih uređaja koji će biti objavljeni krajem 2018. godine i početkom 2019. godine. Takođe, tajvanska kompanija planira pokretanje verzije HTC U12 Life od 6GB RAM / 128GB krajem decembra.
Izvor: Pocketnow  
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi