Greška

Došlo je do greške.

HTC predstavio tablet koji niko nije primetio

07.07.2022 12:38 | 0 Mobile
HTC predstavio tablet koji niko nije primetio

Nešto više od nedelju dana nakon što se pred publikom pojavio nesvakidašnji HTC Desire 22 Pro, telefon koji će vam omogućiti da se lako uključite u metaverzum, pojavile su se i informacije o novon table računaru ove kompanije - HTC A101. Ono što jeste zanimljivo jeste činjenica da se je ovaj tablet predstavljen sredinom prošlom meseca i da to nikoga nije interesovalo. Kako to? Detalje o ovom prenosivom uređaju prenosi portal TheVerge.

Tehničke karakteristike

Procesor koji pokreće ovaj tablet računar jeste Unisoc T618 koji se sastoji od dva Cortex-A75 jezgra koja mogu dostići brzine od 2 GHz i šest Cortex-A55 jezgara koja rade na istoj frekvenciji. Pored toga, tu je i 8GB radne memorije kao i 128 GB prostora za skladištenje podataka koja možete proširiti MicroSD karticom.

Što se tiče kamera u pitanju su dva senzora, glavni rezolucije 16 MP i pomoćni ultraširokougaoni senzor rezolucije 2 MP. Što se tiče prednje kamere, ona ima rezoluciju od 5 MP. Baterija na ovom tabletu je kapaciteta 7.000 mAh, što bi trebalo da omogući solidnu autonomiju.

HTC tablet

Ekran i dizajn

Displej na ovom prenosivom uređaju je LCD tipa, dijagonale od 10,1 inča i donosi FullHD rezoluciju. Što se tiče dizajna, morali bismo da primetimo da je u pitanju arhaičan izgled sa previše širokim ivicama oko ekrana sa svih strana. Da li vam se dopada procenite sami.

Cena

Što se tiče cene ovog nejakog uređaja, ona bi trebalo da bude 350 evra. Ukoliko nas pitate, ponovo nam se čini da HTC previše naplaćuje osnovne funkcionalnosti, pogotovo imajući u vidu jeftinije konkurente koji će funkcionisati isto ili slično, poput Nokia T20 ili Realme Pad. Međutim, još zanimljivije od cene jeste i činjenica da je ovaj tablet lansiran prethodnog meseca, a da apsolutno niko nije primetio. Smejati se ili plakati, pitanje je sad.

Izgleda da nema bežanja od reklama, sada stižu na zaključane ekrane vaših telefona

Kompanija be quiet! ima nove ventilatore za vruće leto pred nama

10104
10105
10106
10107
10108
10109