Greška

Došlo je do greške.

HP predstavlja nove servere za mala i srednja preduzeća

19.06.2013 14:21 | 0 Biznis IT
HP predstavlja nove servere za mala i srednja preduzeća

Novi HP ProLiant MicroServer Generation 8 (Gen8) je idealan prvi server koji omogućava jednostavno podešavanje i upravljanje kroz inovativne HP Smart tehnologije. HP MicroServer omogućava centralizovano čuvanje informacija radi pristupa sa bilo kog mesta u bilo kom trenutku. Na taj način on povećava produktivnost i saradnju zaposlenih, a dovoljno je mali i tih da može stajati na radnom stolu.
HP je ponudu HP ProLiant servera proširio ekonomičnim rešenjima za mikro i MSP korisnike koji traže pouzdanost, fleksibilnost i skalabilnost za zadovoljavanje trenutnih i budućih poslovnih ponuda. Nova rešenja su HP ProLiant DL320e Gen8 v2 i HP ProLiant ML310e Gen8 v2. 

Inovacije u osmoj generaciji

Predstavljen 2010. godine HP ProLiant MicroServer je vrlo kompaktan server koji omogućava MSP korisnicima da razvijaju svoje poslovanje bez velikih izdataka. Novi HP ProLiant MicroServer osme generacije donosi pouzdanost, performanse i bezbednost u izuzetno tihom pakovanju koje je upola manje od konkurentskih rešenja, tako da se može postaviti na pod ili radni sto. To je idealan prvi server za mikro i mala preduzeća, a omogućava saradnju kroz centralizovano čuvanje i deljenje podataka.

Napravljen za organizacije sa manje od 10 zaposlenih, HP MicroServer Gen8 centralizuje, deli i štiti kritične informacije. Podacima i aplikacijama na ovom serveru moguće je pristupiti na daljinu, sa praktično bilo kog uređaja povezanog na internet sa Microsoft Windows Server 2012 Essentials sistemom.

HP MicroServer Gen8 koristi više HP ProLiant Gen8 inovacija, kao i HP ProActive Insight arhitekturu, što MSP korisnicima omogućava da:
- pojednostave instalaciju, podešavanje i održavanje sistema uz HP iLO Management Engine (iLO4) i HP Intelligent Provisioning, kao i alate za jednostavnije održavanje;
- na daljinu upravljaju serverom sa bilo koje lokacije radi povećanja produktivnosti i snižavanja operativnih troškova uz HP Integrated Lights-Out (iLO) Essentials
- neprekidno prate performanse pomoću HP Active Health alata koji automatski procenjuje rad servera i potrošnju energije, te da pomoću HP Smart Update alata ubrzaju ažuriranje aplikacija radi podizanja performansi servera; i
- pokrenu integrisano, konvergentno rešenje uz opcioni HP PS1810-8G upravljani svič koji automatski otkriva, prati i ubrzava protok između povezanih uređaja.Bolje performanse

Proširena HP ProLiant ponuda je idealna za MSP korisnike na tržištima u razvoju. Novi serveri donose bolje performanse, upravljanje energijom i lakše održavanje:
- HP ProLiant ML310e Gen8 v2 je nadograđen samostojeći server sa jednim procesorom kojim se lako upravlja, a namenjen je malim i srednjim preduzećima sa udaljenim lokacijama na kojima je potrebno povećati produktivnost i pojednostaviti upravljanje, uz maksimalno vreme neprekidnog rada.
- HP ProLiant DL320e Gen8 v2 je novi kompaktan server sa jednim procesorom za ugradnju u orman. Ovaj server zadovoljava jedinstvene izazove koje u pogledu prostora, mobilnosti, upravljanja i budžeta pred njega stavljaju mala i srednja preduzeća.

Cene i dostupnost

- HP ProLiant MicroServer Gen8 je dostupan po početnoj ceni od 375 evra.
- HP ProLiant ML310e Gen8 v2 bi trebalo da bude dostupan od sledećeg meseca po početnoj ceni od 690 evra.
- HP ProLiant DL320e Gen8 v2 je dostupan po početnoj ceni od 750 evra.

Izvor: HP

MSI lansira GeForce GTX 780 Gaming grafičku karticu

Novi update za Galaxy Note II

  • Povezane teme:
10604
10605
10606
10607
10608
10609