Greška

Došlo je do greške.

HP Inc. kupio diviziju uređaja za štampanje kompanije Samsung Electronics

12.09.2016 18:55 | 0 Biznis IT
HP Inc. kupio diviziju uređaja za štampanje kompanije Samsung Electronics

PR

Kompanija HP Inc., lider na svetskom tržištu u domenu štamparskih uređaja, objavila je da je postignut konačni dogovor o kupovini divizije uređaja za štampanje kompanije Samsung Electronics Co., u vrednosti od 1,05 milijarde američkih dolara. Ovo predstavlja najveću akviziciju kompanije HP Inc. u njenoj istoriji.

HP ističe da će ova kupovina omogućiti kompaniji da obnovi i podigne industriju štampanja - segment koji decenijama nije inoviran. HP ovom investicijom želi da promeni industriju štampača, tako što će je obnoviti i pokrenuti superiornom multifunkcionalnom printer (MFP) tehnologijom.

Samsung je izgradio respektabilan portfolio A3 MFP-ova, kako bi performanse štampača isporučio sa snagom, jednostavnošću, pouzdanošću i lakoćom korišćenja štampača, a sve ovo sa svega sedam zamenjivih delova. HP će integrisanjem Samsungovog poslovanja sa štampačima, zajedno sa svojom PageWide tehnologojom naredne generacije, kreirati respektabilna portfolio rešenja za štampanje sa najboljom sigurnošću, uređaja, dokumenata i podataka u industriji.

Ovo je najveća aklvizicija kompanije HP u sektoru štampanja, koja dodatno pojačava želje kompanije da bude lider na tržištu po funkcionalnosti i inovacijama. Ovo takođe kreira nove prilike za rast i širenje partnerskih odnosa kompanije.

Izvor: HP

Komentari

0 Dodaj komentar

Sada je moguće igrati otkazanu, 18 godina staru igru Warcraft Adventures: Lord of the Clans (video)

Asus ZenFone 3 Ultra stiže uz ogroman, 6.8-inčni displej

10604
10605
10606
10607
10608
10609