Greška

Došlo je do greške.

HP gejming slušalice vas hlade uz pomoć termoelektrike

30.05.2018 13:40 | 0 Hardver
HP gejming slušalice vas hlade uz pomoć termoelektrike


Jedna od najgorih stvari kod slušalica koje pokrivaju uši, jeste da nakon nekoliko sati korišćenja postaju vruće i neudobne. HP je sada predstavio par slušalica koje vas hlade čak i nakon celodnevnih gejming sesija.

Za razliku od drugih sličnih opcija slušalica koje imaju mogućnost hlađenja (bilo preko ventilatora ili rashladnih gelova), HP Mindframe gejming slušalice koriste patentiranu termoelektričnu tehniku hlađenja.

Slušalice imaju ugrađen termoelektrični uređaj u okviru jastučića, koji skupljaju toplotu iz akustične komore i sprovode je napolje. Ukoliko se tehnoogija dobro pokazuje u formi slušalica, Mindframe bi mogao biti komforan za korišćenje čak i u najvrelijim okruženjima.

Pored mogućnosti hlađenja, HP Mindframe slušalice imaju samopodešavajući, lagani rajf za distribuciju težine, unidirekcioni mikrofon sa opcijom sprečavanje buke iz okruženja, 3D prostornu pokrivenost i 7.1 virtual surround zvuk. HP nije objavio cenu slušalica, ali je poznato da će se pojaviti tokom druge polovine godine.

Izvor: Engadget

Komentari

0 Dodaj komentar

HP Omen 15 laptop dobio novi izgled i GTX 1070 Max-Q GPU

Koliko je OnePlus 6 vodootporan? (video)

10203
10205
10206
10207
10208
10209