Greška

Došlo je do greške.

Honor Yoyo AI pametni zvučnik ima podršku za Wi-Fi pozivanje

27.12.2018 15:00 | 0 Multimedija
Honor Yoyo AI pametni zvučnik ima podršku za Wi-Fi pozivanje


Honor je objavio svoj prvi pametni zvučnik uz Honor V20 (View 20) u Kini. Pod nazivom Honor Yoyo, pametni zvučnik predstavlja Honorov pokušaj izgradnje sopstvenog ekosistema pametnog doma, kako bi konkurisao Amazon Echo i Google Home pametnim zvučnicima. Honor Yoyo je sada dostupan u nekoliko online prodavnica u Kini.

Honor Yoyo pametni zvučnik podseća na Google Home Mini zvučnik. Mali zvučnik kružnog oblika težak je oko 165 grama i ima minimalistički dizajn. Honor Yoyo dolazi u sivoj i beloj boji i uključuje okruglo svetlo koje obasjava kada je zvučnik aktivan, slično kao i drugi pametni zvučnici na tržištu.

Pametni zvučnik može biti uparen sa pametnim telefonom preko Wi-Fi i može se koristiti kao spikerfon. Zvučnik takođe može da prosleđuje i prima telefonske pozive. Honor Yoyo uključuje 2-inčni 3W zvučnik kojeg pokreće Huawei Histen algoritam. Pametni zvučnici mogu da obavljaju sve uobičajene zadatke koje očekujete od proizvoda u svom segmentu, kao što su čitanje audio knjiga, proveravanje vesti i vremena, prevođenje i drugo.

Honor Yoyo se može koristiti na otvorenom kada se napaja preko power bank-a. Pametni zvučnik podržava dual-band Wi-Fi (2.4GHz i 5GHz mreže).

Izvor: NDTV

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Hideo Kojima nagoveštava Death Stranding za 2019. godinu

LG napredni 2019 Sound Bars stižu sa AI podrškom

10304
10305
10306
10307
10308
10309